sarcina sau nu?

03-05-2014
safe
Nu este medic/terapeut
safe
Buna ziua!!! Am un cm de 34 de zile, cel putin in ultimele 3 luni mi a venit o data la 34 de zile. Ultima data mi a venit in 1 aprilie iar pe 22 seara am avut contact sexual neprotejat cu ejaculare afara care a avut loc la ceva timp dupa ce a iesit. Acum suntem in 3 mai si eu nu prea am simptome premenstruale, inafara de cosuri si crampe abdominale. Se presupune ca ovulatia a fost in data de 20. Oare e posibil sa fie sarcina avand in vedere aceste circumstante ?
3 comentarii
0
08-05-2014, ora 01:34
safe
Nu este medic/terapeut
safe
Au inceput sa ma doara sfarcurile si sanul drept mai tare, ca intotdeauna inainte de menstruatie. Am cearcane si nu sunt nici balonata, nici constipata, nu am pofte, nu mi e rau. Imi e frica insa sa fac inca test. Mi s a intamplat in fiecare an sa imi intarzie aprox o sapt menstra intr-o luna. Ce ziceti, am sanse sa imi vina cm? Mentionez ca inainte de acele contacte care ma ingrijoreaza nu am avut o perioada activitate... se poate sa intarzie si din aceasta cauza ? Va multumesc
0
09-05-2014, ora 16:06
Alessandra 20
Nu este medic/terapeut
Alessandra 20
mie mi sa intamplat in fiecare an sa nu-mi vina o luna, am un ciclu neregulat, poti face un test de sarcina pentru a fi mai sigura.mult noroc
0
13-05-2014, ora 00:58
safe
Nu este medic/terapeut
safe
Multumesc, pana la urma mi-a venit... ca norocul... dupa o intarziere stresanta. La fel patesc si eu sa mi intarzie in fiecare an cate o data, dar culmea, atunci cand am rap sexuale mai dese
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •