Sarcina fara penetrare
Buna ziua! Aseara am practicat unele jocuri cu iubitul meu, nu m-a atins cu penisul in zona genitală. Si-a dat drumul pe fundul meu, si eu am ținut mana pe zona genitală pentru a nu se scurge sperma. Ideea e ca am simțit pe mana ca s a scurs si in acea zona. Credeți ca exista vreun risc de sarcina? Mentionez ca nu a existat penetrare. Si menstruație am avut de pe 30.04 pana pe 04.05. Multumesc
4 comentarii
Riscul unei sarcini in situatia de fata este aproape zero.Trebuie sa stii ca si in cazul ejacularii in vagin in perioada fertila, probabilitatea de aparitie a unei sarcini este de 80%.Spermatozoizii nu au ochi sa vada in ce directie inoata, asa ca inoata haotic, si din cei aproximativ 200 de milioane de spermatozoizi, s-o nimeri unul sa ajunga la destinatie, la ovul.Asta in cazul ejacularii in vagin.In cazul ejacularii in afara vaginului, nemernicii au de strabatut un drum prea lung, si majoritatea plutesc in deriva, iar in final dau ortul popii... :))
Iti recomand o educatie sexuala corespunzatoare, inainte de a trece efectiv la fapte...
Iti recomand o educatie sexuala corespunzatoare, inainte de a trece efectiv la fapte...
Considerați ca nu ar fi nevoie de pastila de a2a zi?
Absolut.Ai lua-o degeaba, ba mai mult, ti-ar face si rau, fiindca acea pilula contine o doza destul de mare de hormoni estrogeni, ce ti-ar perturba sistemul endocrin.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sunt insarcinata?
- 2sunt insarcinata?
- 5menstruatie care imi intarzie din nou sau sunt insarcinata?
- 7se poate ramane insarcinata cu anticonceptionale?
- 10exista riscul de a ramane gravida?
- 5sunt gravida?
- 4sunt disperat.. poate fi insarcinata?
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 3pot fi gravida?
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 7semn de sarcina?
- 9cred ca sunt insarcinata
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 1Teama de sarcina
- 13Sunt insarcinata?
- 2pot ramane gravida daca am fcaut sex prin haine?
- 0probleme cu ciclul
- 1Contraceptie
- 1Sarcina? Am avut un contact sexual protejat in prima zi de menstruație
- 2Despre o probabilă sarcină
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: