exista pericolul unei sarcini ??

25-10-2012
ladylove21
Nu este medic/terapeut
ladylove21
Buna ziua! am revenit cu inca o problema..luna trecuta am fost la ginecolog si mi-a prescris anticonceptionale(diane 35) pentru lipsa ciclului si pentru acnee..am inceput sa le iau din data de 30 septembrie, si dupa o saptamana jumatate am avut un contact sexual cu partenerul meu, si a ejaculat in mine, eu am terminat blisterul acum p data de 20..si sunt in pauza de 7 zile..dar nu mi-a venit ciclul.Am facut test de sarcina care mi-a iesit negativ, dar nu inteleg atunci de ce nu am menstruatie, si duminica trebuie sa incep al doilea blister d diane. Ma puteti ajuta sa inteleg ce se intampla, va rog ! multumesc mult.(tin sa va informez ca e prima data cand iau anticonceptionale)
3 comentarii
0
27-10-2012, ora 02:09
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Intrucat nu stiai in a cata zi a ciclului menstrual erai ( deoarece menstra nu aparea) ar fi trebuit sa nu ai contact sexual deloc pe parcursul primei folii. Anticonceptionalele te protejeaza contraceptiv numai daca sunt incepute intr-una din primele 4 zile ( unele ac poti fi incepute si in ziua a 5'a) a ciclului menstrual. Tu habar nu aveai in a cata zi erai, puteai sa fi fost la ovulatie cand ai inceput pilulele. Nu trebuia sa ai contact sexual neprotejat pe parcursul primei folii.
Incepe duminica al doilea blister si continua sa iei tratamentul, e posibil sa vina in pauza viitoare. Sa mai faci si un test de sarcina peste o saptamana.
Considera-te protejata 100% de acum inainte.
0
27-10-2012, ora 09:12
ladylove21
Nu este medic/terapeut
ladylove21
anticonceptionalele le-am luat in prima zi a ciclului menstrual..deoarece mi-a dat niste pastile sa le iau inainte pt a-mi veni(in subiectul de mai sus am uitat sa specific si am scris doar la general )...deci le-am luat corect..si mi-a venit si ciclul ieri...cred k am scapat de probleme, tu ce zici?
0
28-10-2012, ora 11:00
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Da, cel mai probabil nu este nicio problema in cazul acesta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •