Ce poate fi???
Buna ziua
Am nevoie de un sfat.
Totul a început acum 2 luni cand am căpătat o cistita cu dureri de burta la urinare senzație de urinare am luat ciprofloxacina si urinal si nu mi-a trecut.
M-am dus la ginecolog care mi-a dat ceforte injectabil intravenos si refen mia trecut cam o săptămână si iar mam dus la medic unde ma internat si mi-a făcut ceforte împreună cu gentamicina fara nici un rezultat.
Am făcut in spital analize de urină unde mi-a ieșit urme se sânge in urina si urme de proteine. la urocultura totul a ieșit bine.
În schimb iau acum acasă urinalactiv si nu ma mai doare așa rău.
Acum problema e alta nu imi mai vine menstruația am 13 zile întârziere UM a fost pe 29 iunie iar azi suntem în 12 August mi-e frica sa nu fiu însărcinată eu mi-as dori dar cu atâta tratamente nu stiu daca e bine.
Daca ar fi așa credeți că ar fi afectat copilul?
Sau poate fi cauza la durerile care le am???
Ma poate ajuta cineva cu o părere???
Va mulțumesc
Am nevoie de un sfat.
Totul a început acum 2 luni cand am căpătat o cistita cu dureri de burta la urinare senzație de urinare am luat ciprofloxacina si urinal si nu mi-a trecut.
M-am dus la ginecolog care mi-a dat ceforte injectabil intravenos si refen mia trecut cam o săptămână si iar mam dus la medic unde ma internat si mi-a făcut ceforte împreună cu gentamicina fara nici un rezultat.
Am făcut in spital analize de urină unde mi-a ieșit urme se sânge in urina si urme de proteine. la urocultura totul a ieșit bine.
În schimb iau acum acasă urinalactiv si nu ma mai doare așa rău.
Acum problema e alta nu imi mai vine menstruația am 13 zile întârziere UM a fost pe 29 iunie iar azi suntem în 12 August mi-e frica sa nu fiu însărcinată eu mi-as dori dar cu atâta tratamente nu stiu daca e bine.
Daca ar fi așa credeți că ar fi afectat copilul?
Sau poate fi cauza la durerile care le am???
Ma poate ajuta cineva cu o părere???
Va mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5problema mare pls ajutor.. prietenei ii intarzie ciclu sau a ramas?
- 3mi-a intarziat menstruatia o luna
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 0mi-a intarziat mentruatia 2 saptamani
- 1nu-mi vine CM
- 6Am menstruatia foarte regulata, acum mi-a intarziat
- 6menstruatie care nu vine si am aceleasi simptome ca atunci cand imi venea
- 0intarziere menstruatie
- 0Nu îmi vine menstruatia!
- 4As fi putut ramane insarcinata?
- 0Sa fie semnele unei sarcini ??
- 1Intarziere de 2 luni amenstruației
- 1Insarcinata?
- 1Mi-a întârziat ciclu 2 luni, am facut test si este negativ..!!
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
- 0Întârziere menstruatie
- 2Epilare IPL
- 2Menstruație întârziată, vă rog un răspuns!
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: