Ce poate fi???
Buna ziua
Am nevoie de un sfat.
Totul a început acum 2 luni cand am căpătat o cistita cu dureri de burta la urinare senzație de urinare am luat ciprofloxacina si urinal si nu mi-a trecut.
M-am dus la ginecolog care mi-a dat ceforte injectabil intravenos si refen mia trecut cam o săptămână si iar mam dus la medic unde ma internat si mi-a făcut ceforte împreună cu gentamicina fara nici un rezultat.
Am făcut in spital analize de urină unde mi-a ieșit urme se sânge in urina si urme de proteine. la urocultura totul a ieșit bine.
În schimb iau acum acasă urinalactiv si nu ma mai doare așa rău.
Acum problema e alta nu imi mai vine menstruația am 13 zile întârziere UM a fost pe 29 iunie iar azi suntem în 12 August mi-e frica sa nu fiu însărcinată eu mi-as dori dar cu atâta tratamente nu stiu daca e bine.
Daca ar fi așa credeți că ar fi afectat copilul?
Sau poate fi cauza la durerile care le am???
Ma poate ajuta cineva cu o părere???
Va mulțumesc
Am nevoie de un sfat.
Totul a început acum 2 luni cand am căpătat o cistita cu dureri de burta la urinare senzație de urinare am luat ciprofloxacina si urinal si nu mi-a trecut.
M-am dus la ginecolog care mi-a dat ceforte injectabil intravenos si refen mia trecut cam o săptămână si iar mam dus la medic unde ma internat si mi-a făcut ceforte împreună cu gentamicina fara nici un rezultat.
Am făcut in spital analize de urină unde mi-a ieșit urme se sânge in urina si urme de proteine. la urocultura totul a ieșit bine.
În schimb iau acum acasă urinalactiv si nu ma mai doare așa rău.
Acum problema e alta nu imi mai vine menstruația am 13 zile întârziere UM a fost pe 29 iunie iar azi suntem în 12 August mi-e frica sa nu fiu însărcinată eu mi-as dori dar cu atâta tratamente nu stiu daca e bine.
Daca ar fi așa credeți că ar fi afectat copilul?
Sau poate fi cauza la durerile care le am???
Ma poate ajuta cineva cu o părere???
Va mulțumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5De 2 luni nu am un ciclu normal; tine 2 zile si ori intarzie ori vine imi devreme cu 4-5 zile
- 5tratament cistita virala... intarzierea menstrei
- 2intarziere a menstruatiei 2luni?
- 4sarcina? astept raspuns urgent
- 6Menstruatie intarziata sau e insarcinata?
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 1am o scurgere incolora gelatinoasa si mi-a intarziat si menstruatia
- 2Intarzierea menstruatiei
- 0Cistita
- 4As fi putut ramane insarcinata?
- 1Întârziere ciclu 7 zile
- 3Am ramas însărcinată?
- 2Posibila sarcina?
- 0Ajutați-ma, va rog! scurgere brânzoasă alb-maronie
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Întârzierea menstruației
- 1Este insarcinata?!!
- 0Dereglare menstruale brusca
- 0Menstruația după anticoncepționale Yasmin
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: