Intirziere menstruatie...

Am intirziere de menstruatie 5 zile, am facut test la 1 zi intirzie siin a 5-a zi de intirziere si ambele au iesit negativ, insa sanii sunt mariti si des schimbari de dispozitie, oboseala, etc.Trebuie sa mentionez ca mereu folosesc metoda retragerii si pina acum nu am ramas insarcinata...oare e posibil sa fi ramas insarcinata acum.????
1 comentarii

Buna ziua,
In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina; in timpul penetrarii, barbatul secreta lichid seminal care contine spermatozoizi de aceea chiar daca nu exista ejaculare in interiorul vaginului, daca nu folositi o alta metoda de protectie da puteti ramane insarcinata. Va recomandam efectuarea unui test de sarcina din sange BetaHcg
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania
In urma unui contact sexual neprotejat poate rezulta o sarcina; in timpul penetrarii, barbatul secreta lichid seminal care contine spermatozoizi de aceea chiar daca nu exista ejaculare in interiorul vaginului, daca nu folositi o alta metoda de protectie da puteti ramane insarcinata. Va recomandam efectuarea unui test de sarcina din sange BetaHcg
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes International Romania

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37 zile de anticoncept. pot intarzia menstruatia?
- 3buna ziua
- 7Intarzierea menstruatiei si concediul
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 0sunt gravida?
- 4menstruatia intarzie de 13 zile...pot fi gravida?
- 2menstruatie intarziata 10 zile... sunt sarcina?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 1Menstruatie intarziata
- 0Întârzierea menstruației
- 0De 3 luni de zile iau anticoncepționale Belusha, însă am 10 zile întârziere a ciclului
- 5Poate fi vorba de o sarcină?
- 1Menstruatie intarziata 2 luni
- 0Ciclu intarziat
- 1Sunt insarcinata?
- 1Nu a venit inca menstruatia
- 1Menstruație intarziata 13 zile
- 0Ciclu nu vine
- 1Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: