Sexul în prima, penultima și ultima zi de menstruatie

04-03-2017
Bubu94
Nu este medic/terapeut
Bubu94
Bună seara. Ce șanse am sa rămân însărcinată dacă am făcut sex cu iubitul în prima, penultima și ultima zi de menstruatie? Am un ciclu menstrual neregulat care luna aceasta mi-a venit la 26 de zile și care de obicei mă tine 3-4 zile. Ejacularea a avut loc înăuntru. Mulțumesc anticipat, aștept răspuns cât mai repede.
3 comentarii
1
04-03-2017, ora 21:40
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna seara, exista riscuri destul de mari de sarcina caci sfarsitul menstruatiei nu este intotdeauna un semnal corect/sigur, mai ales in cazul unei menstruatii neregulate. Este recomandat sa folositi masuri contraceptive altfel puteti avea surprize neplacute.
0
05-03-2017, ora 07:02
Bubu94
Nu este medic/terapeut
Bubu94
Adică la ce va referiți? Și da, dacă stau sa mă gândesc parcă s-a întâmplat ceva ciudat. Adică după ce am făcut prima data dragoste fluxul menstruației a scăzut.. deja în a treia zi nu mai aveam decât mici scurgeri.
0
16-07-2018, ora 19:45
Cristina312
Nu este medic/terapeut
Cristina312
Deci...pana la urma afost bebe sau nu? Sunt cam in aceeasi situatie si sunt un pic ingrijorata.. Multumesc anticipat !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mit: Nu poți rămâne însărcinată în timpul menstruației
  •