sarcina - Intrebare!

...Nu mi s-a intamplat niciodata sa imi intarzie menstratia. Acum insa trec prin aceasta poblema.E a 5-a zi de intaziere si cu toate ca mi-am facut un test de sarcina (din care a rezultat ca nu sunt insarcinata), sunt totusi ingrijorata.Ma dor sanii ca in fiecare luna..insa atat. Se poate sa fie o intarziere cauzata de stresul sesiunii..sau sunt alte cauze...cu execeptia sarcinii?!!?..
va multumesc.
va multumesc.
3 comentarii

buna nu vreau sa te sperii dar cam aceleasi simtome le-am avut si eu inainte de a ramane insarcinata dar la mine mi-am facut testul si a iesit pozitiv s-ar putea sa fii s-ar putea sa nu.mai ast o sapt si iti faci testul iar...bafta

Buna. incearca un nou test peste o saptamana daca tot nu iti vine, intarzierea CM poate fii cauzat de multi factori, si eu sunt acum in aceeasi dilema numai ca eu am o intarziere a CM de 11 zile si la fel ca tine acum o saptamana am facut un test care a iesit negativ, eh e greu sa fii femeie nu ;) oricum sfatul meu este ca daca nu iti vine si repeti testul peste o saptamana si iti arata ca nu esti gravida parerea mea e sa te duci fuguta la un doctor ginecolog pt ca o intarziere mare a CM nu e de bine, toate cele bune. karroly.

am o mare dilema!!!!!! cu cateva zile in urma mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu si..s-a intamplat pe neasteptate..nu am folosit nici un fel de protectie.si nici nu am luat pastila de a doua zi...el spune sa stau linistita k nu a ejaculat in mine.dar sunt nelinistita.cate sanse sunt sa fi ramas insarcinata???

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciclu menstrual anormal?
- 6postinor 2 si efectele sale
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 4Capsula de slabit intarzie menstruatia?
- 5ciclul menstrual intarziat, testul de sarcina negativ
- 3imi intarzie menstruatia
- 1intarziere menstruatie
- 3Sarcina..sau tratamente care intarzie menstruatia?
- 0imi intarzie menstruatia
- 2Menstruatie intarziata. Ajutor !
- 1Intarziere CM
- 3Intarziere menstruatie
- 0Intarzierea menstruatiei 20 de zile
- 2Mancarime, secretie alba, intarzierea menstruatiei
- 0Însărcinată sau nu?
- 2Posibil sarcina
- 2Dacă am făcut sex protejat mereu, pot fi însărcinată?
- 0întârziere menstruație
- 0Ajutor, va rog, sarcina???
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: