sarcina - Intrebare!
...Nu mi s-a intamplat niciodata sa imi intarzie menstratia. Acum insa trec prin aceasta poblema.E a 5-a zi de intaziere si cu toate ca mi-am facut un test de sarcina (din care a rezultat ca nu sunt insarcinata), sunt totusi ingrijorata.Ma dor sanii ca in fiecare luna..insa atat. Se poate sa fie o intarziere cauzata de stresul sesiunii..sau sunt alte cauze...cu execeptia sarcinii?!!?..
va multumesc.
va multumesc.
3 comentarii
buna nu vreau sa te sperii dar cam aceleasi simtome le-am avut si eu inainte de a ramane insarcinata dar la mine mi-am facut testul si a iesit pozitiv s-ar putea sa fii s-ar putea sa nu.mai ast o sapt si iti faci testul iar...bafta
Buna. incearca un nou test peste o saptamana daca tot nu iti vine, intarzierea CM poate fii cauzat de multi factori, si eu sunt acum in aceeasi dilema numai ca eu am o intarziere a CM de 11 zile si la fel ca tine acum o saptamana am facut un test care a iesit negativ, eh e greu sa fii femeie nu ;) oricum sfatul meu este ca daca nu iti vine si repeti testul peste o saptamana si iti arata ca nu esti gravida parerea mea e sa te duci fuguta la un doctor ginecolog pt ca o intarziere mare a CM nu e de bine, toate cele bune. karroly.
am o mare dilema!!!!!! cu cateva zile in urma mi-am inceput viata sexuala cu prietenul meu si..s-a intamplat pe neasteptate..nu am folosit nici un fel de protectie.si nici nu am luat pastila de a doua zi...el spune sa stau linistita k nu a ejaculat in mine.dar sunt nelinistita.cate sanse sunt sa fi ramas insarcinata???
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nu mi a venit ciclul din 23 februarie!!! ajutor
- 4intarziere menstruatie si sarcina
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 4oare sunt insarcinata?
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 6E posibil sa fiu insarcinata sau e vorba de vreo infectie vaginala?
- 215 zile de intarzire!!! Oare s-a produs minunea?
- 6dereglare hormonala?! sau altceva
- 4intarziere menstruatie
- 3menstruatie intarziata, primul contact sexual fara penetrare.
- 1Intarzierile menstruatiei
- 0Întârzierea menstruației
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 1Intarziere ciclu
- 2Posibila sarcina ?
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 2Intarziere menstruatie, test negativ.
- 0Virgină însărcinată fără contact sexual??
- 1Intarziere menstruatie dupa contact sexual neprotejat cu ejaculare in afara
- 1Posibila intarziere a menstruatiei
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: