Capsula de slabit intarzie menstruatia?

26-11-2010
IustinaPopa
Nu este medic/terapeut
IustinaPopa
Bună ziua.
Mă numesc Iustina, am 19 ani şi o mică-mare problemă.
În urma administrării Capsulelor de slăbit nu am avut nici un efect advers, în sensul în care să îmi fie rău sau să îmi fie sete mai mult ca de obicei aşa cum am citit că au avut alte persoane, doar că mi-a întârziat menstruaţia o săptămână până în momentul de faţă(este 26 si trebuia să îmi vină in jur de 19 noiembrie).
Am avut doua contacte sexuale pe 3 noiembrie dintre care unul cu prezervativ si unul fără, dar nu a ejaculat înăuntru. Acum 3 zile am făcut un test de sarcină care a ieşit negativ. Mă dor sânii şi îi simt umflaţi, dar menstruaţia nu mai vine. Precizez că am luat acele Capsule doar 5 zile, când m-am gândit că pot fi de vină pentru întârziere le-am întrerupt. Credeţi că sunt însărcinată?
4 comentarii
0
27-11-2010, ora 10:41
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Opiniile sunt destul de divergente in ceea ce priveste capsulele pentru slabit. Sub vechiul nume (SuperSlim) au fost interzise de la vanzare, firma producatoare revenind sub noul nume si afirmand ca o componenta incriminata - de tip amfetaminic, a fost scoasa din formula
Sfatul meu este sa nu mai luati asemenea pastile: desi efectul lor de slabire este real, de obicei dupa tratament puneti la loc ce ati slabit si chiar mai mult decat atat. Mai mult, printre "componentele naturale" pe care le contin se pare ca ar fi vorba de fitohormoni, substante asemanatoare oarecum cu contraceptivele, care pot da ciclul peste cap.
0
27-11-2010, ora 11:22
IustinaPopa
Nu este medic/terapeut
IustinaPopa
Si acum ce sa fac? Ar trebui sa merg la medic banuiesc... Dar sunt posibilitati de a fi insarcinata?
0
28-11-2010, ora 09:02
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Desi foarte improbabila, o sarcina nu poate fi, deocamdata, cu totul exclusa doar pe baza unui singur test de sarcina care a iesit negativ. Deci, parerea mea este sa faceti maine un al doilea test de sarcina si sa va programati la doctorul dv.
0
28-11-2010, ora 10:36
IustinaPopa
Nu este medic/terapeut
IustinaPopa
Va multumesc pentru raspuns.O sa-mi cumpar azi un nou test si o sa il fac dimineata pentru rezultate sigure.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Medicamentele pe bază de plante nu sunt o soluție împotriva obezității
  •