ciclu menstrual anormal?

Am 32 ani. Am nascut de 2 ori si dupa cea de-a doua nastere nu mai am ciclul asa cum il aveam inainte (3-4 zile, scurgere normala).Cu 3-4 zile inainte de sangerarea propiu-zisa am o scurgere maroniu spre negru asemanatoare zatului de cafea.In total menstruatia mea dureaza cam 10 zile.Va rog mult dati-mi un raspuns!
3 comentarii

E posibil sa fie vorba de o infectie uterina sau la nivelul colului uterin. Mergeti la ginecolog pentru efectuarea unui FCB - frotiu cito-bacteriologic, a unei ecografii pelvine si a unui test Papanicolau. Daca toate aceste sunt normale, se pot face tratamente sau analize pentru dezechilibre hormonale.

ciclul meu era intotdeauna ceas.tinea 4 zile, nu aveam manifestari deosebite.zilele trecute ciclul a venit cand trebuia dar a venit la culoare negru si foarte putin. ma doare doar putin spatele si atat.am 37 ani viata sexuala normala sant casatorita.ce o fi? ca nu am avut probleme pana acum.

Poate fi vorba de o salpingita - infectie ovariana - e necesara o ecografie pelvina si un consut ginecologic.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4menstruatie intarziata si ceaiul verde
- 4Sunt insarcinata sau ce am? (intarziere de 3 saptamani)
- 3ce se intampla?
- 4menstruatie intarziata, posibil o sarcina?
- 8Dupa „joaca” am inceput sa ma simt rau, imi era greata
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 6Menstruatie neregulata (32-35 zile).. unerori foarte intarziata (8 zile)
- 5menstruatia intarziata sau sarcina?
- 14Intarzierea menstruatiei
- 2Intarziere menstruatiei 2 luni
- 1Intarziere menstruatie
- 1Nu-mi vine menstruatia
- 1are simtomele aparitiei menstruatiei dar nu au aparut sangerarile
- 1Mi a întârziat menstruația 13 zile
- 1Ciclul a durat3 zile și a fost mai deschis, sunt însărcinată ?
- 1Sarcină? Am întârziere 2 zile
- 010 zile întârziere menstruație
- 0Ajutor urgent!!! Sunt in criza
- 1Bună ziua, am o nelămurire legat de o posibila sarcina
- 0Ultima menstruație mi-a venit in data de 7 Iunie 2021, astăzi este 6 Iulie și nu mi a venit încă..
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala intarzierea menstruatiei