ciclu menstrual anormal?
Am 32 ani. Am nascut de 2 ori si dupa cea de-a doua nastere nu mai am ciclul asa cum il aveam inainte (3-4 zile, scurgere normala).Cu 3-4 zile inainte de sangerarea propiu-zisa am o scurgere maroniu spre negru asemanatoare zatului de cafea.In total menstruatia mea dureaza cam 10 zile.Va rog mult dati-mi un raspuns!
3 comentarii
E posibil sa fie vorba de o infectie uterina sau la nivelul colului uterin. Mergeti la ginecolog pentru efectuarea unui FCB - frotiu cito-bacteriologic, a unei ecografii pelvine si a unui test Papanicolau. Daca toate aceste sunt normale, se pot face tratamente sau analize pentru dezechilibre hormonale.
ciclul meu era intotdeauna ceas.tinea 4 zile, nu aveam manifestari deosebite.zilele trecute ciclul a venit cand trebuia dar a venit la culoare negru si foarte putin. ma doare doar putin spatele si atat.am 37 ani viata sexuala normala sant casatorita.ce o fi? ca nu am avut probleme pana acum.
Poate fi vorba de o salpingita - infectie ovariana - e necesara o ecografie pelvina si un consut ginecologic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie intarziata 8 zile = sarcina?
- 558Intarzierea menstruatiei!
- 4intarzierea menstruatiei
- 12intarzaiere ciclu
- 6sarcina sau nu?
- 4Luna trecuta nu mi-a venit menstruatia
- 0intarzierea menstruatiei
- 3intarziere menstruatie?
- 6Nu am ciclu regulat, mi-a intarziat.. sunt ingrijorata!
- 2Menstruatie intarziata
- 02 ore pana la blister nou, menstruatie lipsa!
- 1Mi-a intarziat ciclul 10 zile
- 0menstruatie
- 1Insarcinata sau simptome premenstruale?
- 1cm intarziat
- 3Intarziere menstruatie
- 2Întârziere menstruație
- 0Intarziere ciclu
- 0Intarziere de 10 zile azi si test negativ.
- 0Trebuie repet testul beta hcg?
Mai multe informații despre: Menstruatie anormala intarzierea menstruatiei