Sarcina extrauterina?!! va roggg un raspuns
am o mare problema! s-ar putea sa am o sarcina extrauterina asa mi s-a spus. teste pozitive de sarcina dar in uter nu se vede nimic mentionez ca ultimul ciclu a fost pe 29 ianuarie azi este 9 martie. toti imi spun ca sunt in 5 saptamani si dar eu nu inteleg de ce se calculeaza asa cand perioada fertila ar fi cam la 2 spatamani dupa ciclu deci as putea sa fiu in 3 saptamani> cine s-a mai confruntat cu o asemenea problema>>? medicii nu au vazut nimic la ecografia transvaginala nici sarcina normala nici ectopica ci doar presupun. Am mai auzit ca daca ar fi fost ectopica ar fi trebuit sa sangerez sau sa am menstruatie dar eu nu am sangerat deloc. am facut beta hcg si a iesit 549 deci clar e vorba despre o sarcina si maine mai fac iar analiza asta. sunt disperata si moarta de frica am plans incontinuu de cand am aflat dar nimic nu e sigur. nesiguranta ma omoara
3 comentarii
Nu stiu cu ce asi putea sa te ajut...dar incerc!
Faptul ca esti insarcinata..este aproape ca sigur, si dupa calculele mele reese tot 3 saptamani!
Ginecologii au alte metode de calcul!
Nu iti ramane decat sa te rogi ca ovulul fecundat..sa se implanteze in uter si sa ai o sarcina normala!
in caz contrariu o sa treci prin interventie chirurgicla, pentru sarcina extrauterina, cre nu se trateaza altfel !
Nu mai fi asa nesigura..ai 2 cai...care defapt nici nu depind acum de vointa TA...Fii rabdatoare !!!
Faptul ca esti insarcinata..este aproape ca sigur, si dupa calculele mele reese tot 3 saptamani!
Ginecologii au alte metode de calcul!
Nu iti ramane decat sa te rogi ca ovulul fecundat..sa se implanteze in uter si sa ai o sarcina normala!
in caz contrariu o sa treci prin interventie chirurgicla, pentru sarcina extrauterina, cre nu se trateaza altfel !
Nu mai fi asa nesigura..ai 2 cai...care defapt nici nu depind acum de vointa TA...Fii rabdatoare !!!
Multumesc mult pentru incurajare. Azi am facut analiza si a iesit 2813 fata de 549 de acum 4 zile. Am inteles ca ar fi putin probabail sa fie extrauterina> Miercuri am programare la medic. Sper sa se vada bebelusul meu in curand. Multumesc inca o data si sanatate
buna
si eu am avut aceeasi problema cand am fost gravida
se obishnuieste ca medicii ginecologi sa calculeze de la data ultimei menstruatii. de aici si cele 2saptamani in plus :) cred ca de aceasta nelamurire s-au confruntat toate gravidutzele
sanatate si tie si la bebe mic
si eu am avut aceeasi problema cand am fost gravida
se obishnuieste ca medicii ginecologi sa calculeze de la data ultimei menstruatii. de aici si cele 2saptamani in plus :) cred ca de aceasta nelamurire s-au confruntat toate gravidutzele
sanatate si tie si la bebe mic
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sarcina extrauterina
- 4sarcina extrauterina
- 3Sarcina extrauterina?!! va rog un raspuns
- 16Sarcina extrauterina si testul de sarcina
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 4sarcina dupa extrauterina
- 32 sarcini extrauterine si dureri de burta de peste 4 luni
- 4Sarcina normala sau extrauterina? Va rog, ajutati-ma!
- 4ce as putea sa fac sa nu mai am sarcina extrauterina?
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 1extrauterina
- 1Sarcina
- 2Sarcina extrauterina
- 2In ian 2017 am avut o sarcina extrauterina iar de atunci nu am mai reusit sa raman insarcinata
- 1Sarcina extrauterina și ecografia
- 0Sarcina extrauterina apoi chist ovarian
- 0Sunt insarcinata, nu sunt siguri medici daca e extrauterina, nu imi zice nimeni nimic, sunt speriata
- 1Sarcina extrauterina
Mai multe informații despre: Sarcina extrauterina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: