extrauterina
Buna ziua! Am 35 ani...
Marea mea intrebare este daca mai pot avea un copil.?
Am 2 copii extraordinari nascuti prin cezariana in 2000 si in 2004 cu taietura pe vertical...ne dorim inca un membru in familie...dar luna aceasta am fost internata cu dureri foarte mari in partea dreapta.s a hotarat interventie chirurgicala practicandu-se salpingectomie dr in urma diagnosticului de sarcina extrauterina dr, taietura facandu_se pe aceeasi cicatrice de la interventiile anterioare.Dupa operatie sunt foarte bine nu am dureri si nici scurgeri (nu am avut deloc scurgeri dupa operatie)La externare domnul doctor a spus ca discutam la control(adica peste 2 saptamani am programare)dar nu mai am rabdare...
Va multumesc.
Marea mea intrebare este daca mai pot avea un copil.?
Am 2 copii extraordinari nascuti prin cezariana in 2000 si in 2004 cu taietura pe vertical...ne dorim inca un membru in familie...dar luna aceasta am fost internata cu dureri foarte mari in partea dreapta.s a hotarat interventie chirurgicala practicandu-se salpingectomie dr in urma diagnosticului de sarcina extrauterina dr, taietura facandu_se pe aceeasi cicatrice de la interventiile anterioare.Dupa operatie sunt foarte bine nu am dureri si nici scurgeri (nu am avut deloc scurgeri dupa operatie)La externare domnul doctor a spus ca discutam la control(adica peste 2 saptamani am programare)dar nu mai am rabdare...
Va multumesc.
1 comentarii
Buna ziua,
Exista posibilitatea de a ramane insarcinata pe cale naturala atat timp cat exista un ovar si o trompa functionala, dar este necesara vizita la medicul ginecolog pentru a stabili conditiile in care acest lucru este posibil.
O zi placuta!
Exista posibilitatea de a ramane insarcinata pe cale naturala atat timp cat exista un ovar si o trompa functionala, dar este necesara vizita la medicul ginecolog pentru a stabili conditiile in care acest lucru este posibil.
O zi placuta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8sarcina tubara stanga
- 2sarcina extrauterina sau normala?
- 3ajutor sarcina extrauterina!
- 4Sarcina extrauterina!!!
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 4Sarcina normala dupa extrauterina?
- 4sarcina dupa extrauterina
- 4ce as putea sa fac sa nu mai am sarcina extrauterina?
- 4Dureri insuportabile!
- 1Sarcina extrauterina?
- 1Sarcina
- 2Sarcina extrauterina
- 2Am sarcina extrauterina?
- 0Sarcina extrauterina?
- 2In ian 2017 am avut o sarcina extrauterina iar de atunci nu am mai reusit sa raman insarcinata
- 2Sarcina extrauterina tratata cu metrotexat!
- 0Sarcina extrauterina apoi chist ovarian
- 6Sarcina extrauterina de 10 saptamani!!
- 0Menstruatia după salpingectomie
Mai multe informații despre: Sarcina extrauterina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: