Sarcina extrauterina!!!

04-03-2009
Luizik
Nu este medic/terapeut
Luizik
Va rog frumos sa ma ajutati. Mi s-a depistat o sarcina extrauterina. Se mai poate face chiuretaj in cazul acesta?..In ce consta??? Va rog un raspuns macar imi e foarte frica!!!!
4 comentarii
0
04-03-2009, ora 20:54
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sarcina extrauterina nu se chiureteaza pentru ca ea nu se dezvolta in uter ci undeva in afara acestuia, in trompe sau abdominal.Trebuie sa te internezi si sa te operezi de urgenta, caci sarcina extrauterina nu poate fi dusa pana la capat, ea se complica in primul trimestru prin hemoragie si ruptura.Nu-ti fie frica, interneaza-te si opereaza-te inainte ca sarcina sa se complice.Numai bine!
0
30-03-2009, ora 07:59
Luizik
Nu este medic/terapeut
Luizik
Se pare ca sarcina nu era extrauterina.Am facut chiuretaj la Timisoara pe 6 martie.Dar de atunci si pana acum nu mi-a venit ciclul.La cat timp de la chiuretaj trebuia sa vina?
0
06-04-2009, ora 15:09
tea13
Nu este medic/terapeut
tea13
buna, imi pare bine ca nu ai avut extrauterina, ciclul dupa un chiuretaj iti vine cam dupa 5-6 saptamani.MULTA SANATATE!
0
06-02-2019, ora 14:49
IrizaAdina
Nu este medic/terapeut
IrizaAdina
Buna ziua pe 27 decembrie 2018 am avut ultima menstruație, pe 27 ianuarie am acut un beta hcg mi aiesit 1107, iar la 48 de ore a fost de 1539, m facut pana la data de azi 4 ecografii intravaginale si nu s a gasit nimic in uter, azi ammai facut un beta hcg, deja sunt stresata fiindca 3 medici mi au confirmat ca s-ar putea sa fie sarcina ectopica. Intrebarea mea este urmatoarea: In caz de sarcina ectopica, care este cea mai sigura cale de eliminare? Fiindca nu vreau sa mi intoxic organismul cu acele pastile care din cate am citit au foarte multe reactii adverse. Va multumesc frumos si astept un raspuns !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: