Sarcina extrauterina!!!
Va rog frumos sa ma ajutati. Mi s-a depistat o sarcina extrauterina. Se mai poate face chiuretaj in cazul acesta?..In ce consta??? Va rog un raspuns macar imi e foarte frica!!!!
4 comentarii
Sarcina extrauterina nu se chiureteaza pentru ca ea nu se dezvolta in uter ci undeva in afara acestuia, in trompe sau abdominal.Trebuie sa te internezi si sa te operezi de urgenta, caci sarcina extrauterina nu poate fi dusa pana la capat, ea se complica in primul trimestru prin hemoragie si ruptura.Nu-ti fie frica, interneaza-te si opereaza-te inainte ca sarcina sa se complice.Numai bine!
Se pare ca sarcina nu era extrauterina.Am facut chiuretaj la Timisoara pe 6 martie.Dar de atunci si pana acum nu mi-a venit ciclul.La cat timp de la chiuretaj trebuia sa vina?
buna, imi pare bine ca nu ai avut extrauterina, ciclul dupa un chiuretaj iti vine cam dupa 5-6 saptamani.MULTA SANATATE!
Buna ziua pe 27 decembrie 2018 am avut ultima menstruație, pe 27 ianuarie am acut un beta hcg mi aiesit 1107, iar la 48 de ore a fost de 1539, m facut pana la data de azi 4 ecografii intravaginale si nu s a gasit nimic in uter, azi ammai facut un beta hcg, deja sunt stresata fiindca 3 medici mi au confirmat ca s-ar putea sa fie sarcina ectopica. Intrebarea mea este urmatoarea: In caz de sarcina ectopica, care este cea mai sigura cale de eliminare? Fiindca nu vreau sa mi intoxic organismul cu acele pastile care din cate am citit au foarte multe reactii adverse. Va multumesc frumos si astept un raspuns !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8sarcina tubara stanga
- 4sarcina extrauterina
- 2sarcina extrauterina
- 3ajutor sarcina extrauterina!
- 3Sarcina extrauterina?!! va roggg un raspuns
- 4Sarcina normala dupa extrauterina?
- 4Sarcina normala sau extrauterina? Va rog, ajutati-ma!
- 4ce as putea sa fac sa nu mai am sarcina extrauterina?
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 1Sarcina extrauterina?
- 3sarcina extrauterina
- 1extrauterina
- 1Sarcina extrauterina?
- 2Sarcina extrauterina
- 3Sarcina extrauterina si HSG
- 0Sarcina extrauterina?
- 2In ian 2017 am avut o sarcina extrauterina iar de atunci nu am mai reusit sa raman insarcinata
- 1Sarcina extrauterina și ecografia
- 6Sarcina extrauterina de 10 saptamani!!
- 0Sarcina extrauterina
Mai multe informații despre: Sarcina extrauterina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: