Sarcina

Buna seara, tocmai am aflat ca sunt insarcinat in urma efectuari unui test de sarcina.Ultma menstruatie am avut-o pe 17martie, ieri pe 20 aprilie am facut analiza beta hgc, rezultatul a fost de 730mUI/ml, azi medicul meu de familie m-a speriat spunandu-mi ca e prea mica valoarea.Azi la pranz am repetat analiza dar la alt laborator, rezultatul a fost de1183mUI/ml.Ce parere aveti?Posibil sa fie o sarcina cu risc, cum ar fi o sacina extrauterina!Ma innebuneste gandul acesta, tinand cont ca valorile sunt mici.Multumesc anticipat.Menzionez ca am si niste dureri de burta uneori in partea dreapta, uneori in stanga, alteori la centru (in zona uterului), dat si la prima sarcina am avut dureri, chiar mai mari.
1 comentarii

Buna ziua,
Riscurile sarcinii extrauterine vi le poate spune numai ginecologul in urma consultatiei si a ecografiei. Valorile rezultatului cresc pe masura ce sarcina avanseaza in varsta.
Riscurile sarcinii extrauterine vi le poate spune numai ginecologul in urma consultatiei si a ecografiei. Valorile rezultatului cresc pe masura ce sarcina avanseaza in varsta.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Sarcina extrauterina
- 4sarcina extrauterina
- 16Sarcina extrauterina si testul de sarcina
- 4Sarcina extrauterina!!!
- 13sarcina cervicala - stiti cazuri asemanatoare?
- 5Simptome dupa sarcina extrauterina
- 3sarcina extrauterina?
- 4sarcina dupa extrauterina
- 4Sarcina normala sau extrauterina? Va rog, ajutati-ma!
- 5ciclu dupa sarcina extrauterina
- 4sarcina extrauterina: dureri abdominale, scurgeri maronii, mancarimi si durere in timpul sexului
- 1extrauterina
- 2Sarcină extrauterina
- 2In ian 2017 am avut o sarcina extrauterina iar de atunci nu am mai reusit sa raman insarcinata
- 0Sarcina extrauterina
- 0Ajutați-mă - valorile bhgc-ului
- 0Menstruatia după salpingectomie
- 0Risc sarcina extrauterina
Mai multe informații despre: Sarcina extrauterina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: