Sarcina
Buna seara, tocmai am aflat ca sunt insarcinat in urma efectuari unui test de sarcina.Ultma menstruatie am avut-o pe 17martie, ieri pe 20 aprilie am facut analiza beta hgc, rezultatul a fost de 730mUI/ml, azi medicul meu de familie m-a speriat spunandu-mi ca e prea mica valoarea.Azi la pranz am repetat analiza dar la alt laborator, rezultatul a fost de1183mUI/ml.Ce parere aveti?Posibil sa fie o sarcina cu risc, cum ar fi o sacina extrauterina!Ma innebuneste gandul acesta, tinand cont ca valorile sunt mici.Multumesc anticipat.Menzionez ca am si niste dureri de burta uneori in partea dreapta, uneori in stanga, alteori la centru (in zona uterului), dat si la prima sarcina am avut dureri, chiar mai mari.
1 comentarii
Buna ziua,
Riscurile sarcinii extrauterine vi le poate spune numai ginecologul in urma consultatiei si a ecografiei. Valorile rezultatului cresc pe masura ce sarcina avanseaza in varsta.
Riscurile sarcinii extrauterine vi le poate spune numai ginecologul in urma consultatiei si a ecografiei. Valorile rezultatului cresc pe masura ce sarcina avanseaza in varsta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8sarcina tubara stanga
- 2sarcina extrauterina
- 3Sarcina extrauterina?!! va roggg un raspuns
- 13sarcina cervicala - stiti cazuri asemanatoare?
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 5Simptome dupa sarcina extrauterina
- 3sarcina extrauterina?
- 4Sarcina normala sau extrauterina? Va rog, ajutati-ma!
- 4ce as putea sa fac sa nu mai am sarcina extrauterina?
- 4Dureri insuportabile!
- 5ciclu dupa sarcina extrauterina
- 1Sarcina extrauterina?
- 2Am sarcina extrauterina?
- 0Sarcina extrauterina?
- 2Sarcina extrauterina tratata cu metrotexat!
- 0Sunt insarcinata, nu sunt siguri medici daca e extrauterina, nu imi zice nimeni nimic, sunt speriata
- 1Sarcina extrauterina
- 0Menstruatia după salpingectomie
Mai multe informații despre: Sarcina extrauterina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: