ajutor sarcina extrauterina!
Buna ziua, vreau sa stiu daca in cazul unei sarcini extrauterine aceasta poate fi detectata cu un simplu test de sarcina, sau trebuie facut un consult ginecologic cu ecograf. Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc !
3 comentarii
Eu am facut consult ginecologic si ecograf si nu s-a depistat sarcina extrauterina decat in urma testului de sarcina.
si eu ma confrunt cu asemenea problema. exista acum o suspiciune de sarcina extrauterina am facut teste de sarcina mai multe si la inceput a doua liniuta nu se vedea asa bine ca prima. am mers la medic de fapt la mai multi si am facut ecografii trans vaginale si nu se vede nimic nici sarcina extrauterina nici sarcina normala iar hcg beta este de 549. acest hcg beta este acel hormon care apare daca esti insarcinata. cel mai bine ar fi sa mergi la medic sau la 2 si sa faci ecografii transvaginale
Ati rezolvat pana la urma? doresc sa aflu si eu, care este calea ce a mai usoara de a elimina sarcina extyrauterina...sunt foarte speriata, am 2 copii si nu am patit ceva de genul pana acum.Multumesc frumos1
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Sarcina extrauterina?!! va rog un raspuns
- 3Sarcina extrauterina?!! va roggg un raspuns
- 16Sarcina extrauterina si testul de sarcina
- 4Sarcina extrauterina!!!
- 8poate fi sarcina extrauterina???
- 4Sarcina normala dupa extrauterina?
- 3sarcina extrauterina?
- 4Sarcina normala sau extrauterina? Va rog, ajutati-ma!
- 5ciclu dupa sarcina extrauterina
- 1Sarcina extrauterina?
- 1extrauterina
- 1Sarcina extrauterina?
- 1Sarcina
- 2Sarcina extrauterina
- 2Sarcină extrauterina
- 0Sarcina extrauterina?
- 2In ian 2017 am avut o sarcina extrauterina iar de atunci nu am mai reusit sa raman insarcinata
- 6Sarcina extrauterina de 10 saptamani!!
- 0Risc sarcina extrauterina
Mai multe informații despre: Sarcina extrauterina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: