ajutor sarcina extrauterina!

23-02-2008
Avant
Nu este medic/terapeut
Avant
Buna ziua, vreau sa stiu daca in cazul unei sarcini extrauterine aceasta poate fi detectata cu un simplu test de sarcina, sau trebuie facut un consult ginecologic cu ecograf. Astept raspunsul dumneavoastra. Va multumesc !
3 comentarii
0
23-02-2008, ora 00:00
dublina
Nu este medic/terapeut
dublina
Eu am facut consult ginecologic si ecograf si nu s-a depistat sarcina extrauterina decat in urma testului de sarcina.
0
09-03-2008, ora 00:00
banu
Nu este medic/terapeut
banu
si eu ma confrunt cu asemenea problema. exista acum o suspiciune de sarcina extrauterina am facut teste de sarcina mai multe si la inceput a doua liniuta nu se vedea asa bine ca prima. am mers la medic de fapt la mai multi si am facut ecografii trans vaginale si nu se vede nimic nici sarcina extrauterina nici sarcina normala iar hcg beta este de 549. acest hcg beta este acel hormon care apare daca esti insarcinata. cel mai bine ar fi sa mergi la medic sau la 2 si sa faci ecografii transvaginale
0
06-02-2019, ora 14:50
IrizaAdina
Nu este medic/terapeut
IrizaAdina
Ati rezolvat pana la urma? doresc sa aflu si eu, care este calea ce a mai usoara de a elimina sarcina extyrauterina...sunt foarte speriata, am 2 copii si nu am patit ceva de genul pana acum.Multumesc frumos1
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: