Menstruatia după salpingectomie

21-04-2022
Caut_informatii_
Nu este medic/terapeut
Caut_informatii_
Buna ziua,
Am 34 ani, ultima menstruație a început pe 23.03 ca și data era dată normala a menstruatiei.. însă anormala din punct de vedere al fluxului și duratei - extrem de puțin și cu o culoare maro în primele 4-5 zile apoi flux normal încă 7 zile - urma să merg la ginecologie sa aflu din ce cauza s-a întâmplat acest lucru când în a 12-a zi am ajuns la urgente cu dureri de nu mă puteam mișca în pat de pe o parte pe cealaltă; la urgente diagnosticul: sarcina extrauterina 6 săptămâni dezvoltata in trompa - s-a spart trompa și de fapt aveam hemoragie interna. Am intrat în operatie de urgenta unde s-au efectuat salpingectomie stânga și excizarea unui chist de 2 cm dreapta - s-au drenat in timpul operatiei aprox 250 ml sânge. In a 3-a zi după intervenție am fost externată - in spital totul a decurs normal - au fost și sângerări vaginale ft ușoare 2 zile după. Acasă recuperarea a fost buna, fara dureri anormale, am stat liniștită în pat dar am și făcut treburi ușoare fara a ridica, m-am păcălit într-o zi la magazin și am cumpărat în jur de 5 kg însă am ajuns ușor acasă. Acum 2 zile am fost sa scot firele, totul a fost in regula, s-a prins bine nu a supurat - doctorul a spus că burtica este puțin umflata/inflamata iar daca este vreo problema sa revin la camera de garda. Ieri m-a durut ft tare capul / durere menstruala in partea dreapta și am avut scurgere roz.. astăzi am practic menstruație.. este 21 normal cum ar trebui sa fie..mâine merg la camera de garda sa fiu sigura ca este menstruație si nu altceva... Întrebarea după acest luung mesaj.. La 18 zile după intervenția aceasta este normal sa fie menstruație sau poate fi complicație (poate in urma faptului că am ridicat acele kg.. (mă gândesc că și o mămică își ridică bebelușul după cezariana..) ?
Mulțumesc mult, sănătate!!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul