Sarcina dupa operatie hernie de disc lombara?
Buna seara!
Ma numesc Alina si am 23 de ani.Am fost operata pe 11 decembrie 2012 de hernie de disc L4L5. La moment sunt bine, durerile de picior au disparut, persista doar o usoara amorteala a degetelor mici de la piciorul stang.
Intrebarea mea este urmatoarea: dupa cat timp de la o astfel de interventie se permite de a ramane insarcinata. Multumesc anticipat!
Ma numesc Alina si am 23 de ani.Am fost operata pe 11 decembrie 2012 de hernie de disc L4L5. La moment sunt bine, durerile de picior au disparut, persista doar o usoara amorteala a degetelor mici de la piciorul stang.
Intrebarea mea este urmatoarea: dupa cat timp de la o astfel de interventie se permite de a ramane insarcinata. Multumesc anticipat!
2 comentarii
parere:
mai asteapta macar 1/2 an
e vb de sanatatea ta
cele bune,
mai asteapta macar 1/2 an
e vb de sanatatea ta
cele bune,
Buna ziua ! Am fost operata in noiembrie 2015 de hernie de disc L4-L5, totul a decurs bine insa anul acesta in februarie am aflat ca sunt insarcinata, acum am 11 saptamani de sarcina si as dori sa stiu daca este posibila nasterea naturala sau e obligatorie cezariana.Va multumesc mult pentru raspuns !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Interpretare RMN: coloana cervicala C5-C6 si C6-C7 si coloana lombara L4-L5
- 0operatie sau recuperare
- 1Mici hernii discale mediane L4 L5
- 0Operatie hernie de disc
- 7Dureri groaznice dupa operatie de hernie de disc L4-L5
- 7Hernie de disc
- 0Durere de spate si picior
- 1Cat timp e normal sa ai dureri asa mari?
- 0Recuperare după operație de hernie de disc
- 0Hernie de disc
- 0Hernie de disc operabila
- 1Trei hernii de disc lombare si doua cervicale
- 1Hernie de disc
- 0Discopatie cervicala/lombara
- 0Hernie de disc L5-S1, operata 03.2014, recidivata-reoperata 08.2019, Rmn 03.2021
- 0Hernie de disc lombara
- 1Hernie de disc
- 2Hernie de disc L4-L5 stanga cu dureri pe piciorul stang
- 5Nevralgie pudendala?Va rog răspuns...
- 0Hernie de disc lombara, nu pot sta in fund cu picioarele întinse, nu pot sa conduc
Mai multe informații despre: Hernia de disc lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: