Discopatie cervicala/lombara

08-10-2020
wisebit
Nu este medic/terapeut
wisebit
In urma cumai multi ani am fost diagnosticat cu discopatie cervicala + ulteior hernie de disc lombo-sacrata (cf examen RMN) pe fond de stat mult la calculator + la volan. Aveam dureri de cap, de urechi, de gat, de maini, de dinti si de ochi si uneori greata si ameteala usoara. De asemenea ma durea mijlocul si uneori aveam sindrom coada de cal. Am luat ceva antiinflamatoare si cu fizioterapie am tinut boala sub control cat de cat.
In urma cu 7 luni, dupa 2 saptamani de stat acasa in plina pandemie, m-am trezit cu o greata persistenta, cu un nod in gat, cu balonare suspecta si cu toate simptomele mentionate mai sus. Am crezut ca am ceva pe gastro initial insa după analize de sânge, FOB, analiza copro, 3 ecografii, 1 RMN andomino-pelvin, 1 tranzit baritat, 1 endoscopie nu s-a gasit absolut nimic.
Neurologul zice ca e de la coloana vertebrala (cervical, lombar si cchisr toracala), ca a evoluat boala. Insa sub nici o forma nu pot scapa de starea asta. Este aproape permanenta. De cand ma trezesc pana ma culc. In tot acest timp am facut kinetoterapie, fizioterapie, am mai luat cateva reprize de antiinflamatoare. Am ajuns si la chiropractician. Imbunatatiri minore doar. Aceeasi stare de nod in gat, cu dureri de gat cu senzatie de nod in piept, cu senzatie de greata, migrene uneori etc.

Nu stiu ce sa mai fac, la ce centru de recuperare sa merg. Mentionez ca am si cifoza (nu f pronunțată) cat si scolioza (nu f promuntata).

Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Sunt efectiv disperat. Mi-e rau de dimineata pana seara si nu mai stiu ce ce medic sa mai merg sau la ce clinica.

Multumesc,
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Discopatia lombară - tratament, recuperare și evoluție
  •