Hernie de disc lombara!
Buna seara, Am 26 de ani și în urma cu 6-7 luni am avut o problema cu un picior, (stang)ușor atrofiat!după lungi examinări s-a ajuns la concluzia că sunt suspect de hernie lombara dar posibil (coada de cal)având 2 -3 simptome...Lipsa reflexelor membrele inferioare ar fii unul...se poate trata sau doar prin operatie!!? mulțumesc frumos!menționez că în maxim 14 zile îmi vine rezultatul n-ului...dar pina atunci sunt cam panicat cu frica sa nu se agraveze !
4 comentarii
Mergi neaparat la neurochirurgie, situatia e grava si neurochirurgul va decide modalitatea de tratament, dar sigur va fi operatie, si eu am trecut prin operatie, tot la 26 ani, dar mult mai grav, la cap.
Aștept rezultatul rmn-ului.am fost la neurochirurg!mi-a spus și mi-a dat trimitere la rmn!mulțumesc!momentan dureri nu sunt decât lipsa reflex rotulian și furnicături ale soldului!
Mă poate ajuta cineva cu o sugestie sau un sfat?
Hernie de
Discala t6-t7 cu contact t6 drept!Ușoare protruzii discale t5-t6 și l 3-l 4 fara fenomene compresive radiculare este de operat?se poate trata?
Discala t6-t7 cu contact t6 drept!Ușoare protruzii discale t5-t6 și l 3-l 4 fara fenomene compresive radiculare este de operat?se poate trata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2borelia sau borelioza, cum este corect?
- 0Posibila hernie de disc in zona lombara?
- 0hernie disc cervical si lombar
- 4hernii de disc lombare
- 0operatie sau recuperare
- 2durere intre solduri
- 1Durere lombara-coccigiana-fesiera-coapse laterale
- 1Operație hernie de disc L4-L5
- 0Durere de spate si picior
- 0Recuperare după operație de hernie de disc
- 3Stenoza canalului vertebral
- 0Dureri coloana dupa operatie hernie de disc
- 0Hernie discala mediana
- 4Operatie hernie disc lombars
- 5Hernie disc
- 1Hernie de disc
- 0Hernie de disc
- 0Hernie de disc L5-S1, operata 03.2014, recidivata-reoperata 08.2019, Rmn 03.2021
- 2Hernie de disc L4-L5 stanga cu dureri pe piciorul stang
Mai multe informații despre: Hernia de disc lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: