Hernie discala mediana
Buna ziua. In urma unui RMN am fost diagnosticat cu hernie discala mediana la nivel L4si L5 de circa 17/13mm ce determina stenoza stransa de canal vertebral si conflicte radiculare intracanalare L5 bilateral.
Moderate deshidratari discale si protuzii discale circumferentiale etajate la nive L2-L5 cu amprentarea sacului dural ce asociaza contacte radiculare L4 intraforaminal bilateral.
Con medular fara anomalii de semnal proiectat la nivel T12
Anomalii de tranzitie lombosacrata cu sacralizarea L5.
Modificari uncartrozice difuze cu hipertrofia ligamentelor galbene ce determina contacte radiculare posterioare L4 si L5 intracanalar bilateral
Modificari Modic ll la nivel L4 si L5 ce asociaza osteofite anterioare, laterale si posterioare la acest nivel.
De notat heptomegalie nespecifica de circa 18 cm de corelat cu ecografia abdominala.
Vreau sa imi spuneti ce parere aveti pana ajung la control la neurochirurg trebui sa ma operez cat de grav este.
Astept cat mai repede un raspuns de la dumneavoastra. Multumesc
Moderate deshidratari discale si protuzii discale circumferentiale etajate la nive L2-L5 cu amprentarea sacului dural ce asociaza contacte radiculare L4 intraforaminal bilateral.
Con medular fara anomalii de semnal proiectat la nivel T12
Anomalii de tranzitie lombosacrata cu sacralizarea L5.
Modificari uncartrozice difuze cu hipertrofia ligamentelor galbene ce determina contacte radiculare posterioare L4 si L5 intracanalar bilateral
Modificari Modic ll la nivel L4 si L5 ce asociaza osteofite anterioare, laterale si posterioare la acest nivel.
De notat heptomegalie nespecifica de circa 18 cm de corelat cu ecografia abdominala.
Vreau sa imi spuneti ce parere aveti pana ajung la control la neurochirurg trebui sa ma operez cat de grav este.
Astept cat mai repede un raspuns de la dumneavoastra. Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2borelia sau borelioza, cum este corect?
- 0Recuperare dupa operatie de hernie de disc lombara.
- 0Neurochirurg bun in hernia de disc lombara
- 9Diagnostic gresit, simptome ingrijoratoare
- 2durere intre solduri
- 1Hernie de disc Si scolioza toraco-lombara
- 4hernie disc sau nisip la rinichi?
- 5A 2 operatie de hernie de disc L4 L5
- 0Hernie de disc
- 0Hernie de disc si echitatie
- 1Trei hernii de disc lombare si doua cervicale
- 4Operatie hernie disc lombars
- 0Hernie de disc. Este necesară sa fie făcută operația acum!?
- 1Hernie de disc
- 1Oportunitate operatie disc in zona lombara
- 1Ajutata-ma - Am 2 heniii de disc lombare
- 0Hernii discale intraspongioase
Mai multe informații despre: Hernia de disc lombara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: