Operatie hernie de disc

03-04-2016
cricket01
Nu este medic/terapeut
cricket01
Buna ziua! Am 48 ani, 96 kg si 1, 70 inaltime
RMN-ul meu suna asa : La nivel L4-L5 hernie discala subligamentara cu fragment paramedian drept migrat posterior de 7, 3 mm cu compresie radiculara dreapta care impeuna cu modificari degenerative creeaza stenoza canalara rahidian la acest nivel. protruzii discale L3-L4 si L5-S1 fara compresie radiculara. Corpuri vertebrale in ax fara edem osos. Canal rahidian stenozat la nivel L4-L5.
Am suferit o operatie de hernie de disc, doctorul spunandu-mi ca a intervenit in 2 lucuri(rezolvand stenoza si inca o hernie-dar nu stiu care)
Problema mea este ca nu am reusit sa ma recuperez. Toti ceilalti pacienti pleaca, iar eu sunt in continuare in salon.
Imi simt calcaiul stang amortit (desi inainte simptomele le aveam pe picioruol drept) iar atunci cand dau sa ma ridic in picioare simt o durere puternica in zona coccigiana, motiv pentru care nu reusesc sa ma deplasez (nici macar pana la baie),
Precizez ca atunci cand stau culcat in pat, pot sa fac orice miscare, dar in momentul inc are am incercat sa ma ridic, s-a incheiat totul
Momentan mi se administreaza dexametazona (cred) la nivelul operatiei, si perfuzii cu paracetamol.

De la ce ar putea fi durere, si amortelile? sa fie ceva ce a gresit doctorul avand in vedere ca acum amorteala este la celalalt picio, iar durerile sunt foarte joase fata de cum am avut inainte?
este normal? vad ca toata lumea pleaca acasa si eu tot aici
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: