infectie genitala?
Buna ziua. Ma numesc Lidia si as avea o intrebare. De cateva luni am dureri de sani(care mi se acutizeaza cu 2 saptamani inainte de menstruatie), dureri abdominale joase si foarte rar o scurgere vaginala albicioasa, fara miros si inchegata. Avand in vedere ca sunt inca virgina, care este posibilitatea ca aceste simptome sa fie cauza unei infectii genitale? In cazul in care poate exista o astfel de infectie as dori sa stiu daca aceasta poate provoca tulburari gastro-intestinala(inflamatia colonului).
Va multumesc
Va multumesc
2 comentarii
Tulburarile pe care le descrii sunt incadrate in "sindromul premenstrual" (PMS). Stai linistita, chiar daca sunt neplacute, sunt oarecum...fiziologice.
Buna ziua, revin cu o intrebare legata de acest sindrom premenstrual. As dori sa stiu ce se intampla intr-o faza mai avansata.
Tuburarile pe care le-am descris mai sus imi afecteaza sanatatea intregului organism intrucat am dureri abdominale joase tot timpul, de cele mai multe ori nu pot sa am scaun regulat(desi am tinut regim alimentar si fac si ceva sport), mi s-a marit abdomenul superior si ma simt incomod.
In cazul in care e vorba de un asftel de sindrom, ce pot sa fac pentru a minimiza aceste efecte, deoarece momentan in cauzeaza o adevarata problema in fiecare zi si nu doar in perioada menstruatiei.
Tuburarile pe care le-am descris mai sus imi afecteaza sanatatea intregului organism intrucat am dureri abdominale joase tot timpul, de cele mai multe ori nu pot sa am scaun regulat(desi am tinut regim alimentar si fac si ceva sport), mi s-a marit abdomenul superior si ma simt incomod.
In cazul in care e vorba de un asftel de sindrom, ce pot sa fac pentru a minimiza aceste efecte, deoarece momentan in cauzeaza o adevarata problema in fiecare zi si nu doar in perioada menstruatiei.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5infectie urinara
- 18E. Coli in urina
- 8oare e infectie urinara sau am contactat vreun BTS?:-s
- 13Dureri in partea stanga sub coaste
- 8usturimi severe la urinat
- 3Urinez foarte galben...mai inchis asa
- 10Rog interpretare analize Sumar de urina - Posibil infectie?
- 3Infectie urinara? Va rog sa imi spuneti ce pot avea???
- 4infectie urinara la gravida
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 0daca nu e infectie urinare ce poate fi?
- 0infectie urinara recurenta ?
- 0In ultimul timp face foarte des infectie urinara
- 1Infectie urinara Proteus
- 0Rezultate uimitoare in cistite si infectii urinare
- 1menstruatia poate intarzia din cauza unei infectii urinare?
- 0Probleme la urinare, urinez greu
- 1Infectie urinara severa
- 3Infectie urinara care nu trece
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: