Ciprolen in timpul sarcinii.. trebuie sa intrerup sarcina?
Buna!Sunt in primele 4-5 saptamani de sarcina.Acum 2 saptamani medicul mi-a dat sa iau Ciprolen 500mg -2 pe zi timp de 5 zile, ovule Klion 10 zile, Fasigin, neobservand sarcina.Zilele trecute mergand la control a vazut sarcina si mi-a sugerat intreruperea ei. Sunt disperata fiindca sunt si la prima sarcina si nu stiu ce sa fac. Va rog din suflet spuneti-mi si parerea voastra!Este cazul sa intrerup sarcina?
5 comentarii
Nu atit ciprolenul, ci fasyginul in mod sigur poate dauna produsului de conceptie. Nu sunt ginecolog, dar sunt convins ca ginecologul Dvs are dreptate.
Nu, părerea mea este că nu e cazul să vă alarmaţi.
am patit acest lucru in urma cu ceva timp.pt o raceala mi s-a prescris ciprolen plus alte medicamente.dupa o luna am fost la control si mi-a spus ca am o luna de sarcina si mi s-a recomandat intreruperea ei.nu am fost sigura ca sarcina are numai o luna, am crezut ca doctorul a confundat sarcina cu raceala.mi s-a spus ca ciprolenu provoaca malformatii si am decis sa intrerup sarcina.spre mirarea si durerea mea pana in ziua cand a trebuit sa merg pentru avort sarcina a inceput sa coboare in jos deci era eminenta de avort.nu aveam nici o sansa sa pastrez sarcina.nu pot exprima in cuvinte durerea pe care am simtit-o si care ma chinuie in prezent.nu incetez sa ma invinovatesc.
Sper sa fii fost mai norocoasa decat mine.Ai grija de tine
Sper sa fii fost mai norocoasa decat mine.Ai grija de tine
Buna! sunt in 5 luni de sarcina si am fost depistata cu o infectie urinara, doctorul ginecolog mi-a recomnadat sa i-au ciprolen una la 12 ore.Pe conspect scrie foarte clar ca acest medicament este contraindicat in sarcina si alaptare. Ce sa fac ?
Nu am mai scris de mult.Vreau sa va spun ca am mers cu sarcina mai departe.Am nascut la termen o fetita sanatoasa.Acum are 1 an si 8 luni si multumim lui D-zeu ca este sanatoasa si dezvoltata conform varstei.Ciprolenul, cu substanta activa ciprofloxacina, este utilizat si in timpul sarcinii, cand este necesar, insa trebuie utilizat cu precautie.Eu am stat de vorba si cu un genetician, care mi-a spus ca procentul la o sarcina normala de a naste un copil cu malformatie este de 4%, iar in cazul unei sarcini in care s-a luat ciprofloxacina riscul este de 6%.Eu am ales sa merg mai departe si nu regret.Toate cele bune.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cum imi poate afecta ureaplasma sarcina?
- 2azitrox si sarcina (saptamana a cincea)
- 3Efectele distonocalmului in timpul sarcinii
- 12arefam in sarcina
- 4Furazolidon la 5 sapt
- 5Am inghitit o pastila si m-am inecat, am avut impresia ca a intrat pe caile respiratorii
- 4AJUTOR!!am luat medicamente fara sa stiu ca sunt insarcinata
- 5ampicilina afecteaza sarcina?
- 7Toxoplasmoza in sarcina, rezultate
- 3Cervugidul afecteaza sarcina?
- 0medicamente administrate in sarcina
- 4Zinnat 500 si sarcina
- 3Sotret si sarcina
- 0Intrebare pastila Arcoxia
- 4Azitromicina si preconceptia
- 0milgamma n capsule in sarcina
- 5Rog din suflet sa imi raspunda persoanele care au trecut prin sutiatia similara!
- 0Naldorex in sarcina
- 0Nurofen in sarcina!!
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina riscuri in sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: