Probleme la urinare, urinez greu
Buna ziua, ma numesc Viorel si am 42 de ani.
In urma cu doua saptamani si jumatate (in data de 12.08.2014)am avut o interventie chirurgicala pentru eliminarea a doi calculi renali de la rinichiul stang, prin uretroscopie. Datorita unei ingustari de canal pe partea stanga si a pietrelor relativ mari (4, 5 si 5 mm), acestea nu puteau trece si a fost nevoie de aceasta intervetie care a durat 1 ora, anestezia fiind locala.
Mentionez faptul ca timp de 8 zile am urinat, mai ales dimineata sange sau urina foarte colorata si am eliminat striuri si mici cheaguri de sange. In toata aceasta perioada si in prezent au fost consumate cca 2, 5 - 3 L de lichide( apa si ceaiuri). Acum aceasta problema a disparut, in schimb am ramas cu alta problema, aceea ca urinez greu, uneori avand nevoie de cateva secunde pana incep a urina. Nu am usturimi doar mici dureri in partea de jos a abdomenului si disconfortul ca urinez greu si incet.
Va multumesc pentru intelegere si va rog sa-mi comunicati daca sunt normale aceste probleme, sau daca nu ce trebuie sa fac in continuare.
Cu respect, Viorel
In urma cu doua saptamani si jumatate (in data de 12.08.2014)am avut o interventie chirurgicala pentru eliminarea a doi calculi renali de la rinichiul stang, prin uretroscopie. Datorita unei ingustari de canal pe partea stanga si a pietrelor relativ mari (4, 5 si 5 mm), acestea nu puteau trece si a fost nevoie de aceasta intervetie care a durat 1 ora, anestezia fiind locala.
Mentionez faptul ca timp de 8 zile am urinat, mai ales dimineata sange sau urina foarte colorata si am eliminat striuri si mici cheaguri de sange. In toata aceasta perioada si in prezent au fost consumate cca 2, 5 - 3 L de lichide( apa si ceaiuri). Acum aceasta problema a disparut, in schimb am ramas cu alta problema, aceea ca urinez greu, uneori avand nevoie de cateva secunde pana incep a urina. Nu am usturimi doar mici dureri in partea de jos a abdomenului si disconfortul ca urinez greu si incet.
Va multumesc pentru intelegere si va rog sa-mi comunicati daca sunt normale aceste probleme, sau daca nu ce trebuie sa fac in continuare.
Cu respect, Viorel
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3infectie urinara in timpul sarcinii
- 0infectie urinara la copii
- 11va rog ajutati-ma cu un sfat !!!
- 4Infectie urinara
- 4Infectie urinara si uro vaxom!
- 5Analiza urina.. reprezinta indicii de infectii urinare grave?
- 14Tratament naturist - infectie urinara
- 4la cat timp dupa terminarea tratamentului cu antibiotic pot face urocultura?
- 4poate fi o infectie? va rog mult ajutati-ma!
- 4urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
- 4Barbati - scurgere ocazionale la urinare
- 6E-coli in analiza de urocultura
- 1Infectie urinara
- 5infectie urinara care a revenit
- 1infecti urinare cu e coli
- 0Infecţie urinară?
- 0scurgere cu miros urat
- 1Infectie urinara severa
- 0Infectie in urina
- 0Infectiile urinare
Mai multe informații despre: infectia urinara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: