Sarcina?

13-10-2015
DanielColdea
Nu este medic/terapeut
DanielColdea
Buna seara, in urma cu o luna si jumatate am avut de 2 ori un contact sexual neprotejat cu prietena mea. In prima luna i-a venit ciclul menstrual normal pe care a tinut-o 6 zile. E posibil in caz ca nu-i vine al doilea ciclu menstrual sa fie insarcinata? Apropo, nu prezinta niciun simptom cum ca ar fi insarcinata doar atat ca e foarte stresata pe tema asta, daca a ramas sau nu insarcinata. Multumesc.
3 comentarii
0
13-10-2015, ora 21:53
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De ce ? Nu ati auzit de prezervativ ?

De ce nu o protejezi ?

Eu nu sunt de acord cu relatiile sexuale inainte de casatorie. Lasa urme sufletesti adanci. Poti contacta boli venerice care se transforma in cronice. De multe ori lucrurile se fac la repezeala. Da-i ca merge. E mai importanta placerea momentana decat aparitia unui copil care se poate sfarsi printr-un avort. Egal omorarea copilului la initiativa parintilor de catre ginecologul care pur si simplu il sfarteca si apoi ii aseaza bucatile din corp pe o masa alaturata, ca sa verifice daca lipseste vreuna. Astfel incat mama sa nu moara prin septicemie.

Normal ca va cert. Pai daca nu va pasa si nu va protejati ?

1. Daca alea 6 zile au fost menstruatie, fata nu e insarcinata. Clar. Punct.
2. Daca alea au fost sangerare cum se mai intampla in unele sarcini, atunci e insarcinata.
3. Din faptul ca menstruatia i-a venit la timp si a durat 6 zile, probabil asa cum e obisnuita, rezulta ca a fost menstruatie. Sa se calmeze. Iar daca tot nu se calmeaza te duci sa ii cumperi un test Barza de 7 lei de la farmacie, o pui sa isi faca testul din prima urina de dimineata, iese negativ si se linisteste.

Inteles ?

Va rog eu utilizati prezervativ, poate ramane insarcinata din ziua 1 la ziua 31 ale lunii, inclusiv la menstruatie.
Sunt mii de postari pe forum cu tineri ingrijorati pe motivul asta.
Fiti si voi mai responsabil si ganditi-va si la copiii aceia care se pot forma. Ca nu sunt bucati de carne. Au si ei un suflet.
Mai aveti putin si faceti anxietate tot gandindu-va daca fata e sau nu insarcinata. Explicati-mi si mie de ce daca exista prezervativ.
0
13-10-2015, ora 23:25
DanielColdea
Nu este medic/terapeut
DanielColdea
Va multumesc frumos pentru raspuns. Trebuie sa fim mai precauti pe viitor si sa ne protejam, ceea ce am si facut deja. Daca e dupa spusele dumneavoastra, inseamna ca nu este insarcinata iar toata panica asta este rezultatul la gestul inconstient. Multumim!
0
14-10-2015, ora 00:32
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
NU e insarcinata.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
19-11-2024, ora 13:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Ovobank
Ovobank: Lider mondial în ovocite vitrificate
Fără liste de așteptare, cu matching genetic personalizat și certificări internaționale, oferim calitate, rapiditate și soluții unice. Echipa noastră te însoțește la fiecare pas pentru a-ți împlini visul de a întemeia o familie. Viitorul începe aici!
Vezi detalii
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •