Se poate ramane insarcinata?
![Andrada_Mare](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
buna seara,
am si eu o intrebare. in luma martie prima zi a ciclului menstrual a fost in 10 martie, iar luna acesta in 9 aprilie. in data de 11 aprilie, fiind in a treia zi a ciclului sa fac sex cu prietenul meu si sa se rupa prezervativul si a ejaculat evident in mine. dupa ceea ce stiu eu, calculand perioada fertila, aceasta este din 20 pana prin 25 aprilie, deci nu cred ca as putea ramane insarcinata. acum va intreb si pe dumneavoastra daca in aceasta a treia zi a ciclului menstrual, daca ar trebui sa imi fac probleme sau nu de a ramane insarcinata.
multumesc anticipat pentru raspuns.
am si eu o intrebare. in luma martie prima zi a ciclului menstrual a fost in 10 martie, iar luna acesta in 9 aprilie. in data de 11 aprilie, fiind in a treia zi a ciclului sa fac sex cu prietenul meu si sa se rupa prezervativul si a ejaculat evident in mine. dupa ceea ce stiu eu, calculand perioada fertila, aceasta este din 20 pana prin 25 aprilie, deci nu cred ca as putea ramane insarcinata. acum va intreb si pe dumneavoastra daca in aceasta a treia zi a ciclului menstrual, daca ar trebui sa imi fac probleme sau nu de a ramane insarcinata.
multumesc anticipat pentru raspuns.
2 comentarii
![Dr. Boia Iulia Cristiana](/arata_img.php?img=cont_53631.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Dacă aveţi ciclul regulat, fără probleme, atunci puteţi să vă bazaţi pe această metodă a calendarului- mai ales că sunteţi abia a 3 a zi a ciclului.
Pastila de a doua zi este o alternativă toxică, de evitat de câte ori nu este nevoie de ea neapărat!
Pastila de a doua zi este o alternativă toxică, de evitat de câte ori nu este nevoie de ea neapărat!
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt gravida?
- 479Sexul anal... poate fi insarcinata?
- 3Sarcina?
- 13contact sexual neprotejat?
- 30insarcinata? astept un raspuns va rog!
- 3am uitat sa iau pastila = sarcina?
- 4durere abdominala, posibila sarcina?
- 4Menstruatie intarziata..sunt gravida?
- 7Diane 35 si sarcina
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 3Posibila sarcina?
- 5se poate sa ramana insarcinata
- 0am uitat sa iau pilula timp de 24 de ore oare sunt gravida?
- 1sunt gravida?
- 1poti ramane insarcinata va rog raspundeti-mi
- 3Sarcina sau Dereglare? Ajutor !
- 3Posibil sarcina?
- 3Posibila sarcina?
- 1Fecundarea ovulului - risc sarcina
- 0Pot fi insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: