Se poate sa fiu insarcinata??

15-10-2013
crmndn
Nu este medic/terapeut
crmndn
Buna, in data de 11.10 mi-am inceput viata sexuala. Iubitul meu a folosit in permanenta prezervativ si cand a ejaculat a scos-o

In data de 12.10 trebuia sa imi vina ciclul, au trecut deja 3 zile si nimic...deja incep sa imi fac griji.

Influenteaza faptul ca m-am dezvirginat sosirea ciclului??

Multumesc anticipat
5 comentarii
0
15-10-2013, ora 16:35
Cristianis
Nu este medic/terapeut
Cristianis
In mod normal nu are nici o legatura, este posibil sa iti mai intarzie datorita stresului, o raceala la ovare, dar ca sa scapi de orice fel de indoiala, cumpara un test de sarcina
0
15-10-2013, ora 18:23
crmndn
Nu este medic/terapeut
crmndn
Testul de sarcina sa il fac la o saptamana de la ziua in care trebuia sa imi vina ciclul??
0
16-10-2013, ora 11:37
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Nu esti insarcinata, si da, unele femei se confrunta cu o mica dereglare a menstrei odata cu inceperea vietii sexuale.
3 zile nu reprezinta motiv de ingrijorare, daca intarzie mai mult de 14 zile, atunci mergi la medic pentru ca suferi de o afectiune medicala.
0
16-10-2013, ora 16:58
crmndn
Nu este medic/terapeut
crmndn
Azi dimineata mi-a venit, o sa fac totusi si un test de sarcina pentru siguranta mea
0
21-10-2013, ora 01:45
edmont
Nu este medic/terapeut
edmont
am nevoie de sfaturi am introdus penisul in iubita mea fara prezervativ dar nu am dizvirginato si nu mama scapat in ia se poate sa fi ramas gravida sau ceva de genu nam introdus tot penisul in ia si nu a duruto dupaia miam pus prezervativul da eu cred ca e cam prea tarziu am facut chestia asta pe 20 si acm sunt in 21 trb va rog niste raspunsuri
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Menstruația peste sarcină
  • Vaccinarea în timpul sarcinii
  • Sarcina după 35 de ani
  • Poziții de somn în sarcină
  • Sarcina și toxoplasmoza
  • Sarcina și răceala
  • Constipația în timpul sarcinii
  • Sarcina si fericirea
  • Sunt însărcinată?
  •