Se poate sa fiu insarcinata??
Buna, in data de 11.10 mi-am inceput viata sexuala. Iubitul meu a folosit in permanenta prezervativ si cand a ejaculat a scos-o
In data de 12.10 trebuia sa imi vina ciclul, au trecut deja 3 zile si nimic...deja incep sa imi fac griji.
Influenteaza faptul ca m-am dezvirginat sosirea ciclului??
Multumesc anticipat
In data de 12.10 trebuia sa imi vina ciclul, au trecut deja 3 zile si nimic...deja incep sa imi fac griji.
Influenteaza faptul ca m-am dezvirginat sosirea ciclului??
Multumesc anticipat
5 comentarii
In mod normal nu are nici o legatura, este posibil sa iti mai intarzie datorita stresului, o raceala la ovare, dar ca sa scapi de orice fel de indoiala, cumpara un test de sarcina
Testul de sarcina sa il fac la o saptamana de la ziua in care trebuia sa imi vina ciclul??
Nu esti insarcinata, si da, unele femei se confrunta cu o mica dereglare a menstrei odata cu inceperea vietii sexuale.
3 zile nu reprezinta motiv de ingrijorare, daca intarzie mai mult de 14 zile, atunci mergi la medic pentru ca suferi de o afectiune medicala.
3 zile nu reprezinta motiv de ingrijorare, daca intarzie mai mult de 14 zile, atunci mergi la medic pentru ca suferi de o afectiune medicala.
Azi dimineata mi-a venit, o sa fac totusi si un test de sarcina pentru siguranta mea
am nevoie de sfaturi am introdus penisul in iubita mea fara prezervativ dar nu am dizvirginato si nu mama scapat in ia se poate sa fi ramas gravida sau ceva de genu nam introdus tot penisul in ia si nu a duruto dupaia miam pus prezervativul da eu cred ca e cam prea tarziu am facut chestia asta pe 20 si acm sunt in 21 trb va rog niste raspunsuri
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pot sa fiu gravida?
- 3credeti ca pot fii insarcinata si cand pot sa imi fac un test de sarcina?
- 5posibilitate de sarcina? opinia unui medic?
- 7sunt cumva insarcinata???
- 3exista sanse sa fiu insarcinata?
- 5fibrom uterin si sarcina - exista sanse?
- 6am o intarziere a menstruatiei de 15 zile. am facut 2 teste de sarcina si au iesit negative
- 3e posibil sa fiu insarcinata?
- 3gravida? va rog raspundeti-mi
- 4sunt insarcinata?
- 1Pot rămâne gravida va rog un răspuns îmi doresc foarte mult sa fiu
- 4Am nevoie de ajutor... s-a rupt prezervativul
- 1sunt gravida?
- 1as putea sa ma astept la o sarcina??
- 1E vreo posibilitate sa raman însărcinată? Help
- 1Posibila sarcină?
- 6Va rog! Se poate sa fi ramas insarcinata sau nu?
- 0Posibila sarcină?
- 0Poate fi sarcina ?
- 1Posibila sarcina?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual sunt insarcinata? sarcina
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Diabetul gestational
- Avortul spontan
- Sarcina extrauterina - ectopica
- Icterele si sarcina
- Hipertensiunea indusa de sarcina - Preeclampsia si eclampsia
- Herpesul gestational (pemfigoidul)
- Hemoragia(metroragia) in sarcina
- Insomnia la gravide
- Sarcina heterotopică
- Afectiuni neuromusculare in sarcina
- Dieta in sarcina