exista riscul unei sarcini?!
Desi intrebarea mea este oarecum stupida, nu am gasit nicio sursa care sa-mi ofere un raspuns. Sunt impreuna cu prietenul meu de aproape 2 ani, dar nu ne-am inceput viata sexuala. Mentionez ca avem 19 ani. Desi nu am avut relatii sexuale propriu-zise (adica penetrare), practicam din cand in cand masturbarea reciproca. Desi tinem amandoi la igiena si la protectie, am totusi o nelamurire. Daca se intampla sa se atinga inainte sau dupa ejaculare, exista riscul unei sarcini desi nu ma penetreaza manual? Intr-un asemenea caz, am facut un test de sarcina la 12 zile dupa si a iesit negativ, dar am citit ca eficienta testelor este dupa cel putin 2 saptamani. Menstruatia este normala, fara intarzieri.
Rog un raspuns cat se poate de repede. Multumesc!
Rog un raspuns cat se poate de repede. Multumesc!
3 comentarii
Exista sansa ca sa ramai insarcinata chiar daca nu a avut loc "penetrarea". e nevoie doar ca spermatozoidul sa se intalneasca cu ovulul tau. chestia e ca, pentru ca spermatozoidul sa poate patrunde prin zona pelucida a ovulului are nevoie de niste proteine de la mai multi spermatozoizi. dar...u never know caare este numarul acelor "mai multi" spermatozoizi necesari. revenind la cazul tau.1. ai facut testul de sarcina la 12 sapt- negativ. 2. menstruatia e normala, nu cred ca e vorba de o sarcina.
hmmm.lorena exact acelasi lucru mi se intampla si mie...si am fost la un ginecolog si am intrebat daca pot ramane si asa insarcinata, si a zis ca da se poate dar sunt sanse mai mici, sau depinde de momentul cand te atinge inainte sa ejaculeze sau dupa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 4sunt ingrijorata... sarcina?
- 4care sunt sansele sa raman gravida?
- 8sarcina?ajutati-ma si pe mine va rog
- 3pot sa raman insarcinata?
- 5ii posibil sa raman insarcinata asa?
- 7iau marvelon 21 de 1 an si jumatate fara nici o pauza
- 6Am nascut acum 4 luni... Sa fie o noua sarcina?
- 1motiv: anexita sau sarcina
- 6Sex protejat in ultima zi de menstruatie = sarcina?
- 4Oare sunt insarcinata?
- 7insarcinata sau nu?
- 7Diane 35 si sarcina
- 3Sarcina?
- 2O virgina poate avea sarcina?
- 1Cand am ramas insarcinata?
- 2posibila o sarcina sau o dereglare hormonala?
- 1daca m-a atins cu penisul pe de-asupra organului meu genital pot ramane gravida?
- 1Va rog, ajutati-ma!!! Este vorba de o posibila sarcina?
- 1Am ramas insarcinata daca?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: