posibila sarcina? ROG URGENT RASPUNSUL UNUI MEDIC

Buna, am 18 ani si acum 2 saptamani m-am masturbat cu prietenul meu, el a ejaculat in prezervativ si a spus ca s-ar fi murdarit pe mana dar avea mainile uscate, apoi a inceput sa imi atinga vulva cu degetele, iar eu dupa aceeasi m-am dus si m-am spalat! cu o zi inainte penisul sau s-a atins de vulva mea, penisul era uscat, nu a avut loc penetrare. sunt totusi putin sceptica, menstruatia mi-a intarziat 3 zile, nu vine regulat niciodata. AS DOR PAREREA UNUI MEDIC. mentionez ca himenul meu este inca intact, cred. Am avut acele scurgeri albe ca inaintea oricarei menstruatii, am sanii umflati si mici dureri in zona ovarelor ca la fiecare ciclu. Nu prezint stari de greata sau pierderea poftei de mancare sau insomnii. Multumesc anticipat.
3 comentarii

Poti sa stai linistita ca nu esti insarcinata!!!si data viitoare fiti mai atenti, ca sa nu se mai ajunga la stres de genul asta!!!o seara faina!

Nu se poate vorbi de sarcină. În mod cert, vă faceţi griji degeaba. Vă trebuiesc mai multe informaţii la acest inceput de drum

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 59pot sa fiu insarcinata?
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3efecte secundare postinor sau sarcina?
- 17oare sunt insarcinata?
- 7oare sunt gravida?
- 4urgent.sunt insarcinata?
- 11Este insarcinata?:|:|:|
- 8pot fi insarcinata? raspundeti-mi urgent
- 16Raspuns de la un medic urgent va rog!
- 3Posibila sarcina?
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 13Pot fi insarcinata?
- 0sunt însărcinată?
- 0Sunt insarcinata?
- 0Posibil sa ramana insarcinata?
- 0Care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 5Rezultate hcg
- 5Care sunt șansele ca ea sa fi rămas însărcinată ?
- 1Despre sarcina
- 1Beta hcg 17798 mui/ml
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: