Sarcina
Buna!pot sa fiu gravida daca dupa 2 saptamani de la contactul sexual mi-a venit ciclul?
7 comentarii
stiu ca nu are legatura cu tn dar cum adaug si eu un subiect?eu mi-am scris la comentarii ce aveam de zis..daca vrei te rog sa-mi spui..
@ lili93
In principiu nu. Dar sunt cazuri rare in care la unele femei apare menstruatie si peste sarcina.
Fa-ti un test de sarcina ca sa scapi de orice presupuneri.
@ florin000
Te duci intai pe sectiunea care te intereseaza de pe Forumul de discutii si apesi pe butonul Adauga un subiect / Intrebare. Dar trebuie sa fii logat ca sa apara.
In principiu nu. Dar sunt cazuri rare in care la unele femei apare menstruatie si peste sarcina.
Fa-ti un test de sarcina ca sa scapi de orice presupuneri.
@ florin000
Te duci intai pe sectiunea care te intereseaza de pe Forumul de discutii si apesi pe butonul Adauga un subiect / Intrebare. Dar trebuie sa fii logat ca sa apara.
florin000
iti alegi sectiunea care te intereseaza si apesi Adauga subiect/Intrebare...iti alegi un titlu sugestiv si adaugi comentariul.
clara_p
multumesc!
iti alegi sectiunea care te intereseaza si apesi Adauga subiect/Intrebare...iti alegi un titlu sugestiv si adaugi comentariul.
clara_p
multumesc!
@clara_p Menstruatia peste sarcina este un mit.Multe femei insarcinate, mai ales in primul trimestru de sarcina, au sangerari vaginale(reduse cantitativ)si de aici se naste confuzia asocierii acestora cu menstruatia.
Concluzia: daca ti-a venit menstruatia, nu esti insarcinata
Concluzia: daca ti-a venit menstruatia, nu esti insarcinata
@ bestiutza
Pai crezi ca se poate face diferenta intre sangerari si menstruatie foarte bine ?
Stiu ca esti foarte bine informata si nu te contrazic.
Eu te intreb pe tine aici, ca am vazut ca nu pot pe privat, un lucru foarte important.
La care te rog sa meditezi un pic inainte de a raspunde.
Noi, daca spunem unei persoane ca poate lua pilula de a doua zi si in ce termen, intr-un fel suntem sau nu "autoarele" morale ale avortului sau furnizam informatii care pot duce la producerea unui avort ?
Pentru mine, impiedicarea nidarii inseamna avort. Dar spune te rog si tu parerea ta.
Nu stiu ce varsta ai tu.
Eu am 35. Insa iti spun sincer ca pentru toate greselile pe care le-am facut de-a lungul timpului intentionat sau neintentionat, am platit foarte aspru.
Pai crezi ca se poate face diferenta intre sangerari si menstruatie foarte bine ?
Stiu ca esti foarte bine informata si nu te contrazic.
Eu te intreb pe tine aici, ca am vazut ca nu pot pe privat, un lucru foarte important.
La care te rog sa meditezi un pic inainte de a raspunde.
Noi, daca spunem unei persoane ca poate lua pilula de a doua zi si in ce termen, intr-un fel suntem sau nu "autoarele" morale ale avortului sau furnizam informatii care pot duce la producerea unui avort ?
Pentru mine, impiedicarea nidarii inseamna avort. Dar spune te rog si tu parerea ta.
Nu stiu ce varsta ai tu.
Eu am 35. Insa iti spun sincer ca pentru toate greselile pe care le-am facut de-a lungul timpului intentionat sau neintentionat, am platit foarte aspru.
Autor moral il consider pe omul care formuleaza raspunsul de forma: IA pastila de a doua zi, risti sa ramai insarcinata! nu pe cel care a oferit informatii referitoare la modul de administrare. Nu ofer solutii salvatoare celor care au ramas insarcinate din gresala, ci le sfatuiesc sa pastreze copilul, indiferent de modul de concepere. Ca idee, de multe ori e bine sa furnizezi informatii privitoare la avort(procedura, urmari de natura fizica, sechele la nivel psihic) pentru ca un mic procent poate da inapoi de la crima. Am 33 de ani si fetita mea(2 ani) a aparut dupa 5 ani, cand aproape ne pierdusem speranta.
@ bestyutza79
Sa stii ca am gasit un forum cu multe postari cu despre aceasta pastila in care mai multe femei marturiseau ca au nascut chiar daca au ingitit la timp pastila.
Ma bucur pentru tine si fetita ta. : )
Sa stii ca am gasit un forum cu multe postari cu despre aceasta pastila in care mai multe femei marturiseau ca au nascut chiar daca au ingitit la timp pastila.
Ma bucur pentru tine si fetita ta. : )
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 6doresc un raspuns va rog cat puteti de repede: e insarcinata?
- 4insarcinata sau ranita?
- 10posibila sarcina
- 6e posibil sa ramin insarcinata?
- 4poti ramane gravida?
- 8este o posibila sarcina ?
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 5Este posibila o sarcină?
- 2Insarcinata sau nu?
- 6sarcina sau intarzierea menstruatiei?
- 4Care este riscul...?
- 3Posibila sarcina?
- 0Sunt sau nu insarcinata ?
- 1insarcinata?
- 2pot ramane gravida daca am fcaut sex prin haine?
- 0E urgent va rog!!!!! Plâng in continuu ca nu stiu daca e posibil o sarcina!!!
- 1Semn de sarcina?
- 6Sunt însărcinată?
- 1Exista posibilitatea sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: