Am șanse sa rămân însărcinată cu Verospiron?
Bună ziua.
Am o nelămurire si nu mai știu pe unde sa caut răspunsuri. Mai vreau o părere in plus. Am luat vreo 9 ani anticoncepționale pt ca am avut si am in continuare ciclu neregulat. Au trecut cam 4-5 ani de când nu mai iau anticoncepționale. Am tot făcut controale pe la gineco, am avut candida de nenumărate ori, am luat tratamente ca sa tratez problema. Acum am ajuns la un alt medic bun si cu ajutorul lui am scăpat de chisturi pe ovare. Mi.a dat verospiron timp de 3 luni si csnd am fost la control, la ecografie a observat ca am ovarele curate, fără urma de chisturi. Mi.a dat sa fac și analize - testosteron, amh si inca ceva. AMH mi.a ieșit mărit de 2 ori si mi.a dat încă 6 luni de verospiron. Imi doresc ft mult sa rămân însărcinata. Doctorul mi-a zis ca in momentul in care testul de sarcina va fi pozitiv, sa opresc tratamentul. Din moment ce mi-a zis asta înseamnă ca el știe ca am șanse sa rămân, dar nu știu... Sunt nelămurita. Am ciclu neregulat in continuare, pe 8 decembrie am avut ultima menstruație si nici nu știu cum sa calculez ovulația pt ca nu ma pot lua după asta dacaco luna am menstruație si 3 luni nu. Sau chiar mai mult. Am șanse sa rămân însărcinată cu Verospiron?
Mulțumesc
Am o nelămurire si nu mai știu pe unde sa caut răspunsuri. Mai vreau o părere in plus. Am luat vreo 9 ani anticoncepționale pt ca am avut si am in continuare ciclu neregulat. Au trecut cam 4-5 ani de când nu mai iau anticoncepționale. Am tot făcut controale pe la gineco, am avut candida de nenumărate ori, am luat tratamente ca sa tratez problema. Acum am ajuns la un alt medic bun si cu ajutorul lui am scăpat de chisturi pe ovare. Mi.a dat verospiron timp de 3 luni si csnd am fost la control, la ecografie a observat ca am ovarele curate, fără urma de chisturi. Mi.a dat sa fac și analize - testosteron, amh si inca ceva. AMH mi.a ieșit mărit de 2 ori si mi.a dat încă 6 luni de verospiron. Imi doresc ft mult sa rămân însărcinata. Doctorul mi-a zis ca in momentul in care testul de sarcina va fi pozitiv, sa opresc tratamentul. Din moment ce mi-a zis asta înseamnă ca el știe ca am șanse sa rămân, dar nu știu... Sunt nelămurita. Am ciclu neregulat in continuare, pe 8 decembrie am avut ultima menstruație si nici nu știu cum sa calculez ovulația pt ca nu ma pot lua după asta dacaco luna am menstruație si 3 luni nu. Sau chiar mai mult. Am șanse sa rămân însărcinată cu Verospiron?
Mulțumesc
1 comentarii
Nu e nimeni care sa fi trecut prin asta si sa împărtășească experiența?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3ciclu dereglat !
- 3help!! vreau si eu un raspuns cat mai rapid
- 4intarziere menstr.dupa pauza pilule=dereglare sau sarcina ?
- 5dereglari menstruale, chist ovarian
- 3Menstruatie dereglata
- 13cum scap de dereglarile de ciclu?
- 3sunt insarcinata sau menstruatia s-a dereglat?
- 5Menstruatia venita mai devreme cu 7-11 zile
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 4rigevidon-data urmatoarei menstruatii?
- 4menstruatie dereglata
- 2Dereglare menstruatie dupa chiuretaj
- 2ciclu la 15 zile
- 0Sangerare a doua zi dupa urinare
- 0Dereglari hormonale ?
- 1E doar o delegrare hormonala?
- 0Revenirea menstruației după 10 zile
- 0Am nevoie de un sfat, urgent - menstruatie abundenta cu cheaguri, dureri de ovare
- 1Dereglare menstruala
- 3Sangerare dupa menstruatie
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei Tulburarile menstruatiei medicamente diuretice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: