Menstruatie neagra
Buna ziua! Este a doua lună in care menstruatia imi vine la 21, respectiv 19 zile, in conditiile in care pana acum am luat tratament cu progesteron pentru chisturi si aveam ciclul regulat, dar nu am mai continuat tratamentul. De obicei, menstruatia era abundenta, dar acum curge putin sange si e de culoare NEAGRA si are o textura groasa. De asemenea, am gasit o bucata lunga, ca o gelatină, ca un jeleu, de sange.
Care ar fi problema? Nu mi se pare in regula. Ultima data cand i-am spus doctorului a zis ca e schimbata culoarea de la chisturi. (am ovar micropolichistic)
Sau este posibila o sarcina, desi am aceste secretii? Am avut contacte sexuale neprotejate, dar finalizate in exterior.
Care ar fi problema? Nu mi se pare in regula. Ultima data cand i-am spus doctorului a zis ca e schimbata culoarea de la chisturi. (am ovar micropolichistic)
Sau este posibila o sarcina, desi am aceste secretii? Am avut contacte sexuale neprotejate, dar finalizate in exterior.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 23Diferenta dintre ovare micropolichistice si polichistice
- 3Ovare micropolichistice si Yasmine
- 10de ce mi a venit ciclu mai repede cu aproape 2 saptamani?
- 6Menstruatie nereglutata, crampe menstruale, voma, diaree, transpiratii, ovare micropolichistice
- 1menstruatie abundenta cu cheaguri de sange
- 0Prima menstruatie cu anticonceptionale Artizia
- 0Menstruatie
- 0Sarcina?
- 5Concepere copil
- 0Menstruaţie doar 1 zi
- 0Menstruație de 28 de zile!! Ce sa fac?
- 0Menstruatie modificata
- 0Menstruatie neagra
- 2Sangerare vaginala, dureri de burta si spate
- 1Ovar micropolichistic
- 1Probleme cu menstruația
- 0Teste sarcina negative menstruatie intarziere 25 zile
- 0Sarcina ?
- 0Anexita
Mai multe informații despre: Tulburarile menstruatiei Menstruatie anormala ovarele micropolichistice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: