dereglarea CM

buna
de obicei am ciclul menstrual la 30-34 de zile, insa luna aceasta a venit la 26 de zile ceea ce nu imi amintesc sa mi se fi intamplat vreodata.am urmat un tratament cu nizoral si cervugid...se poate sa fie asta cauza sau sa fie alte probleme. multumesc
de obicei am ciclul menstrual la 30-34 de zile, insa luna aceasta a venit la 26 de zile ceea ce nu imi amintesc sa mi se fi intamplat vreodata.am urmat un tratament cu nizoral si cervugid...se poate sa fie asta cauza sau sa fie alte probleme. multumesc
4 comentarii

Buna seara,
NU va necajiti..sunt n cauze care, POT aduce aceste dereglari.
Sigur sunteti f. tanara...veti vedea de-a lungul vietii cate vor mai fii si...chiar de la o simpla raceala sau suparare sau...
O seara buna.
NU va necajiti..sunt n cauze care, POT aduce aceste dereglari.
Sigur sunteti f. tanara...veti vedea de-a lungul vietii cate vor mai fii si...chiar de la o simpla raceala sau suparare sau...
O seara buna.

tocmai, ca nu sunt prea tanara...am 42 de ani.

Nici unul dintre preparate nu sunt pe baza de hormoni, adica nu ar provoca un ciclu precoce. Dar, exista cazuri cand in urma unui asemenea tratament ciclul devine neregulat pe o perioada foarte scurta de timp.
Doamna, daca nu aveti si alte simptome si nu este deranjant, atunci asteptati 2-3 luni. Si daca nu se regleaza, atunci mergeti la o consultatie.
Desi sunt medic: Daca mergeti la consultatii o sa umpleti sacul cu diagnosticuri care de obicei nu merita sa fie tratate.
Sa nu uitam ca la aceasta varsta poate incepe menopauza! Aceasta ar putea fi unul din zeci de motive.
Multa sanatate.
Doamna, daca nu aveti si alte simptome si nu este deranjant, atunci asteptati 2-3 luni. Si daca nu se regleaza, atunci mergeti la o consultatie.
Desi sunt medic: Daca mergeti la consultatii o sa umpleti sacul cu diagnosticuri care de obicei nu merita sa fie tratate.
Sa nu uitam ca la aceasta varsta poate incepe menopauza! Aceasta ar putea fi unul din zeci de motive.
Multa sanatate.

multumesc mult pentru raspunsuri si in mod deosebit d-nei doctor...cu siguranta asa voi face !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7Picioare umflate, dereglare a ciclului
- 6dereglare menstruatie. de ce imi intarzie asa de mult?
- 4menstruatia dereglata de 3 ani
- 4de mai bine de un an si 3 luni am mari dereglari de ciclu menstrual
- 13cum scap de dereglarile de ciclu?
- 7Test sarcina pozitiv in conditii particulare
- 4este posibil sa fiu insarcinata?
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 4menstruatie dereglata
- 4sangerari, menstruatie data peste cap..
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 2dereglare a menstruatiei sau o sarcina?
- 1SOPC si dereglari ale ciclului menstrual
- 0Dereglare, chist sau infectie?
- 1Ciclu dereglat
- 1Secreții cu sânge si dureri abdominale
- 0Durere de burta după menstruație
- 0Dereglare menstruala
- 2Probleme menstruale
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: