dereglarea CM

buna
de obicei am ciclul menstrual la 30-34 de zile, insa luna aceasta a venit la 26 de zile ceea ce nu imi amintesc sa mi se fi intamplat vreodata.am urmat un tratament cu nizoral si cervugid...se poate sa fie asta cauza sau sa fie alte probleme. multumesc
de obicei am ciclul menstrual la 30-34 de zile, insa luna aceasta a venit la 26 de zile ceea ce nu imi amintesc sa mi se fi intamplat vreodata.am urmat un tratament cu nizoral si cervugid...se poate sa fie asta cauza sau sa fie alte probleme. multumesc
4 comentarii

Buna seara,
NU va necajiti..sunt n cauze care, POT aduce aceste dereglari.
Sigur sunteti f. tanara...veti vedea de-a lungul vietii cate vor mai fii si...chiar de la o simpla raceala sau suparare sau...
O seara buna.
NU va necajiti..sunt n cauze care, POT aduce aceste dereglari.
Sigur sunteti f. tanara...veti vedea de-a lungul vietii cate vor mai fii si...chiar de la o simpla raceala sau suparare sau...
O seara buna.

tocmai, ca nu sunt prea tanara...am 42 de ani.

Nici unul dintre preparate nu sunt pe baza de hormoni, adica nu ar provoca un ciclu precoce. Dar, exista cazuri cand in urma unui asemenea tratament ciclul devine neregulat pe o perioada foarte scurta de timp.
Doamna, daca nu aveti si alte simptome si nu este deranjant, atunci asteptati 2-3 luni. Si daca nu se regleaza, atunci mergeti la o consultatie.
Desi sunt medic: Daca mergeti la consultatii o sa umpleti sacul cu diagnosticuri care de obicei nu merita sa fie tratate.
Sa nu uitam ca la aceasta varsta poate incepe menopauza! Aceasta ar putea fi unul din zeci de motive.
Multa sanatate.
Doamna, daca nu aveti si alte simptome si nu este deranjant, atunci asteptati 2-3 luni. Si daca nu se regleaza, atunci mergeti la o consultatie.
Desi sunt medic: Daca mergeti la consultatii o sa umpleti sacul cu diagnosticuri care de obicei nu merita sa fie tratate.
Sa nu uitam ca la aceasta varsta poate incepe menopauza! Aceasta ar putea fi unul din zeci de motive.
Multa sanatate.

multumesc mult pentru raspunsuri si in mod deosebit d-nei doctor...cu siguranta asa voi face !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dereglari menstruale
- 5Dereglare a ciclului, picioare umflate, etc
- 2dereglare a menstrei???
- 5sa fie totusi sarcina sau vreo dereglare hormonala provocata de anticonceptionale?
- 6dereglari ale ciclului menstrual
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 5dereglarea ciclului menstrual
- 5oprirea anticonceptionalelor.. menstruatia se va deregla?
- 5Postinor, menstruatie dereglata = sarcina?
- 4karissa si dereglarea menstruala
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 3Dereglare menstruatie
- 4Tri regol- dereglare ciclu dupa sarcina?
- 4rigevidon-data urmatoarei menstruatii?
- 1Dereglare ciclu
- 2Dereglare menstruatie dupa chiuretaj
- 4Ovarita chistica?
- 0Ciclu menstrual
- 0Sangerare anormala
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: