dereglarea CM
buna
de obicei am ciclul menstrual la 30-34 de zile, insa luna aceasta a venit la 26 de zile ceea ce nu imi amintesc sa mi se fi intamplat vreodata.am urmat un tratament cu nizoral si cervugid...se poate sa fie asta cauza sau sa fie alte probleme. multumesc
de obicei am ciclul menstrual la 30-34 de zile, insa luna aceasta a venit la 26 de zile ceea ce nu imi amintesc sa mi se fi intamplat vreodata.am urmat un tratament cu nizoral si cervugid...se poate sa fie asta cauza sau sa fie alte probleme. multumesc
4 comentarii
Buna seara,
NU va necajiti..sunt n cauze care, POT aduce aceste dereglari.
Sigur sunteti f. tanara...veti vedea de-a lungul vietii cate vor mai fii si...chiar de la o simpla raceala sau suparare sau...
O seara buna.
NU va necajiti..sunt n cauze care, POT aduce aceste dereglari.
Sigur sunteti f. tanara...veti vedea de-a lungul vietii cate vor mai fii si...chiar de la o simpla raceala sau suparare sau...
O seara buna.
tocmai, ca nu sunt prea tanara...am 42 de ani.
Nici unul dintre preparate nu sunt pe baza de hormoni, adica nu ar provoca un ciclu precoce. Dar, exista cazuri cand in urma unui asemenea tratament ciclul devine neregulat pe o perioada foarte scurta de timp.
Doamna, daca nu aveti si alte simptome si nu este deranjant, atunci asteptati 2-3 luni. Si daca nu se regleaza, atunci mergeti la o consultatie.
Desi sunt medic: Daca mergeti la consultatii o sa umpleti sacul cu diagnosticuri care de obicei nu merita sa fie tratate.
Sa nu uitam ca la aceasta varsta poate incepe menopauza! Aceasta ar putea fi unul din zeci de motive.
Multa sanatate.
Doamna, daca nu aveti si alte simptome si nu este deranjant, atunci asteptati 2-3 luni. Si daca nu se regleaza, atunci mergeti la o consultatie.
Desi sunt medic: Daca mergeti la consultatii o sa umpleti sacul cu diagnosticuri care de obicei nu merita sa fie tratate.
Sa nu uitam ca la aceasta varsta poate incepe menopauza! Aceasta ar putea fi unul din zeci de motive.
Multa sanatate.
multumesc mult pentru raspunsuri si in mod deosebit d-nei doctor...cu siguranta asa voi face !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6dereglari menstruale
- 5menstruatie de 2 ori pe luna uneori
- 3help!! vreau si eu un raspuns cat mai rapid
- 4menstruatia dereglata de 3 ani
- 6dereglari ale ciclului menstrual
- 5e posibil sa fie o dereglare sau sunt insarcinata?
- 3de ce nu imi vine ciclu la aceeasi data?
- 3Dereglare menstruatie - cauze?
- 6menstruatie dereglata, nu stiu cand e perioada fertila
- 1Dereglare menstruala
- 4Menstruatie dereglata si firicele de sange in ea
- 0dereglare menstruala sau posibila sarcina?
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 1Karissa pentru chisturi
- 1Probleme menstruale si probleme privitor la sani
- 0Am nevoie de un sfat, urgent - menstruatie abundenta cu cheaguri, dureri de ovare
- 2Dereglari menstruale
- 2Menstruatie 10 zile
- 3Probleme menstruale
- 0Menstra in timpul operației pe coloana lombara
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: