Secreții cu sânge si dureri abdominale

Buna ziua! Am 21 de ani si am o problema cu care ma ma confrunt de mai bine de doua săptămâni. Am cicli neregulat (am o luna, doua -trei lipsa si tot asa), am făcut câteva controale si mi s au recomandat anticoncepționale dar nu si au făcut efectul. Ultima menstruație a fost in 11 Iulie, si acum am o secreție maronie cu sânge si dureri abdominale de mai bine de doua saptamâni. Am nevoie de răspunsul Dvs când Mai curând. Sunt in străinătate si nu pot merge la control in țara si aici m au programat peste 2 luni. Va mulțumesc!
1 comentarii

Buna ziua,
pentru ca cineva sa va poata ajuta are nevoie sa va vada la un consult si cel mai probabil si o ecografie. Fara un consult nu se poate pronunta un medic sa va spuna care este cauza. Incercati sa mergeti la un serviciu de urgenta daca aveti dureri; pe internet pot sa vi se dea sfaturi care poate nu sunt valabile in situatia dvs, chiar daca simptomele pot fi asemanatoare cauzele difera de la pacient la pacient.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes
pentru ca cineva sa va poata ajuta are nevoie sa va vada la un consult si cel mai probabil si o ecografie. Fara un consult nu se poate pronunta un medic sa va spuna care este cauza. Incercati sa mergeti la un serviciu de urgenta daca aveti dureri; pe internet pot sa vi se dea sfaturi care poate nu sunt valabile in situatia dvs, chiar daca simptomele pot fi asemanatoare cauzele difera de la pacient la pacient.
O zi buna,
Clinica Medicala Marie Stopes

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3menstruatie venita mai devreme cu 15 zile
- 3ciclu dereglat !
- 6dereglare menstruatie
- 0Menstruatia vine o data la 8-9 luni. Mai pot ramane insarcinata?
- 4foarte ingrijorata: menstruatie mai putin
- 0dereglari menstruale
- 4dereglarea CM
- 4Escapelle poate deregla ciclul menstrual?
- 5Menstruatia venita mai devreme cu 7-11 zile
- 6In ultimele 2 luni mi-a venit ciclu cu cel mult 10 zile mai devreme
- 1Modificari CM
- 2Dereglare menstruatie dupa chiuretaj
- 4ciclu neregulat si analize endocrinologice
- 0puteti sa'mi spuneti daca sunt insarcinata?
- 3Ciclu mai mare de 40 de zile
- 0Dereglari hormonale ?
- 0Durere de ovare mare
- 1Ciclul Menstrual care nu mai vine
- 2Dereglari menstruale
- 1Am șanse sa rămân însărcinată cu Verospiron?
Mai multe informații despre: dereglarea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: