sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?

25-05-2008
bya07
Nu este medic/terapeut
bya07
buna
mie cam frica sa nu cumva sa fiu gravida
acuma cateva zile a venit prietenu meu la mine si am decis sa ma culc cu el desi io eram p stop dar in acea zii nu mio curs numa cateva picaturi de sange( ciclu mia mia venit mai repede si tzinut de sambata dimineatza pana miercuri si miercuri nu mio curs numa cateva picaturi si am schimbat tamponu si cand mam decis k totusi ma culc cu el pe tampon nu era nici o picatura d sange dar dupa ce am terminat treaba p rezervativ era un pic d sange) si a doua zii nu mio mai curs de loc, am folosit prezervativ dar totusi mie frica k sa nu cumva as fii ramans gravida
1. ii posibil sa fii ramas gravida??
2. ii normal sa am ciclu numa asa d scurt??
3. cum aflu dak am ramas gravida??
4. si dak am ramas cum pot sa fac sa fac avort fara acordu parintilor k ink is minora:( ??
5 comentarii
0
25-05-2008, ora 00:00
help_needed
Nu este medic/terapeut
help_needed
parerea mea este ca nu esti gravida, daca nu s-a rupt prezervativul.
0
oana220
Nu este medic/terapeut
oana220
nu esti gravida.dar ca sa fii sigura poti face un test de sarcina. e vreo 70 de mii.ai putea icnerca unul mai bun ca sure check sau clear blue.nu barza.

trebuie sa realizezi ca menstruatia dispare in cazul unei sarcini la o luna, nu imediat dupa sex. adica nu ai facut sex si la 10 minute s-a fecudnat ovul deja esti isnarcinata si dispare menstruatia intr-o secunda.

deci toata ingrijorarea ta legata de menstruatie si srcina nu prea sii are locul. eu stiu, ai putea sa ai o dereglare hormonala dar sarcina e putin probabila.
0
bya07
Nu este medic/terapeut
bya07
si dak sa terminat in mine si nu mia zis numa dupa un timp k sa terminat are cum sa iasa sperma p langa prezervativ ????
0
27-05-2008, ora 00:00
toderica
Nu este medic/terapeut
toderica
OANA: de ce nu BARZA? Eu tocmai am luat un test barza, ca nu se gasea altul, si i-a iesit ca e gravida. Da erori testul asta?
0
19-05-2011, ora 14:51
IonutSsa
Nu este medic/terapeut
IonutSsa
Buna. Am un lucru care ma nelinisteste..Ieri, am facut dragoste cu partenerul meu de viatza fara protectie...Dupa un timp a simtit ca ii vine, si a scoso repede, apoi s-a linistit si doar peste vreo 2-3 minute de facut s-a terminat...Dar problema e ca inainte, mi-a zis de vreo 2 ori ca el a simtit ceva...ne e teama amandurora sa nu fii scapat in mine...Dar daca scapa ma gandesc ca trebuia sa simt si eu, nu?...Si ma gandesc ca daca isi dadea drumu atunci nu mai avea cum sa se termine inca o data intr-un timp asa scurt (2-3 minute)...Totusi, ma indoiesc sa fii ramas insarcinata, dar pentru linistea mea m-am gandit sa intreb aici.As aprecia foarte mult daca as primi raspunsuri cat mai repede si de la persoane trecute prin viatza..Care chiar au copii sau au trecut prin asa ceva.Multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Mit: Nu poți rămâne însărcinată în timpul menstruației
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •