Menstruatia continua sa intarzie
Incep si eu de-acum sa fiu stresata. Menstruatia mi-a intarziat mai mult de o saptamana de-acum. Am facut 2 teste diferite de sarcinia, unul dupa 3 zile de intarziere, altul dupa 7 (despre acesta se spune a fi valabil chiar dupa prima zi de sarcina). Ambele au iesit negativ. Aveti idee ce factor mi-ar putea cauza intarzierea asta?
6 comentarii
Poate sa fie o dereglare hormonala sa nu-ti faci griji sa mergi la doctor.
Si eu am avut si am fost la doctor si mia dat o folie de anticonceptionale sa-mi provoce ciclu artifical. Te cred ca esti disperata. Poate sa fie din cauza stresului sau a vremi sau din cauza unui tratament.
Acolo in paranteza era "despre acesta se spune a fi valabil chiar dupa prima zi de intarziere a menstruatiei" nu "sarcina".
Testele au iesit negative si la mine. Si toate testele sunt recomandate din prima zi de intarziere a mestruatie si ar fi bine ca sa fie urina de dimineata (e cea mai concentrata ) incearca asa daca si acesta e negativ mergi la Doctor sati faca un consult si un ecograf endovaginal. Succes.
si eu sunt in aceeasi problema ca tine, mia intarziat 10 zile si nu stiu ce sa fac, am facut 5 teste si nici unul nu a iesit pozitiv, am hotarat sa merg maine la doctor
Am fost la medic si mi-a zis ca am o amenoree. Mi-a recomandat 10 pilule cu o cantitate de progesteron ca sa imi stimuleze menstruatia. Dupa 5 zile a venit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7E posibil sa-mi intarzie ciclul pentru ca nu am mai luat luna asta anticonceptionale?
- 2am ramas insarcinata in perioada pauzei la anticonceptionale?
- 9posibil gravida am nevoie de un sfat bun va rog
- 8Intarzierea ciclului menstrual sau dereglare hormonala
- 8Test de sarcina negativ apoi pozitiv
- 3este posibila o sarcina?
- 0am 44 ani si menstruatia mi-a intarziat 8 zile(pana acum!)
- 6sex neprotejat, menstruatie a doua zi... e vreun risc de sarcina?
- 6Spotting sau nu? Sunt insarcinata? va rog urgent un raspuns de la un medic neaparat!
- 6Menstruatie in timpul sarcinii. Posibil?
- 0posibila sarcina
- 1Pot ramane insarcinata?
- 0Dereglarea menstruatiei sau sarcina?
- 1Motive de ingrijorare? Intarziere ciclu menstrual
- 4pot fi insarcinata?
- 3Posibila Sarcina...?
- 3S-a terminat pe zona mea intima, pot ramane insarcinata? URGENT !
- 8Este sau nu insarcinata?
- 3Buna. Am o problemă - întârziere de 2 săptămâni și cred că sunt însărcinată
- 0Menstruație întârziată, testul negativ
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: