Menstruatia continua sa intarzie
Incep si eu de-acum sa fiu stresata. Menstruatia mi-a intarziat mai mult de o saptamana de-acum. Am facut 2 teste diferite de sarcinia, unul dupa 3 zile de intarziere, altul dupa 7 (despre acesta se spune a fi valabil chiar dupa prima zi de sarcina). Ambele au iesit negativ. Aveti idee ce factor mi-ar putea cauza intarzierea asta?
6 comentarii
Poate sa fie o dereglare hormonala sa nu-ti faci griji sa mergi la doctor.
Si eu am avut si am fost la doctor si mia dat o folie de anticonceptionale sa-mi provoce ciclu artifical. Te cred ca esti disperata. Poate sa fie din cauza stresului sau a vremi sau din cauza unui tratament.
Acolo in paranteza era "despre acesta se spune a fi valabil chiar dupa prima zi de intarziere a menstruatiei" nu "sarcina".
Testele au iesit negative si la mine. Si toate testele sunt recomandate din prima zi de intarziere a mestruatie si ar fi bine ca sa fie urina de dimineata (e cea mai concentrata ) incearca asa daca si acesta e negativ mergi la Doctor sati faca un consult si un ecograf endovaginal. Succes.
si eu sunt in aceeasi problema ca tine, mia intarziat 10 zile si nu stiu ce sa fac, am facut 5 teste si nici unul nu a iesit pozitiv, am hotarat sa merg maine la doctor
Am fost la medic si mi-a zis ca am o amenoree. Mi-a recomandat 10 pilule cu o cantitate de progesteron ca sa imi stimuleze menstruatia. Dupa 5 zile a venit.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am uitat sa iau o pastila... ce sanse sunt sa fiu insarcinata?
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 4ciclul menstrual
- 13se poate sa raman insarcinata?
- 3ce posibilitati sunt sa fiu insarcinata?
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 13pot fi gravida?
- 6ce pot sa fac sa mi vina ciclul?
- 4este posibil?
- 3sunt insarcinata?
- 1menstruatie culoare neagra
- 6renuntare anticonceptionale si durere in partea dreapta jos
- 4pot ramane gravida daca am pus mana pe vagin dupa ce am atins un penis?
- 4Simptome de sarcina dar hcg negativ (fals negativ?). Ce poate fi?
- 2posibila sarcina?
- 1Simptome false?
- 1Mi-a intarziat ciclul 10 zile
- 1Intarziere ciclu
- 1Ajutor.. E vreo sansa de a ramane insarcinata? Mentionez ca sunt virgina.
- 1Ciclu menstrual intarziat. Poate fi vorba de o sarcina sau care ar putea fi cauza ?
Mai multe informații despre: Menstruatia sunt insarcinata? intarzierea menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: