o intrebare mai delicata...si putin mai ciudata!
am si eu o intrebare mai delicata si o situatie la fel: prietena mea are chef nebun de sex are menstruatie, si cand mai are aprox 2-3 zile pana sa ii vina. chef nebun nebun...e vreo anomalie? e ceva anormal?? eu ma bucur ca e foarte fericita dupa, ca zice ca are niste senzatii si niste orgasme foarte puternice...mai puternice decat de obicei...!!! e de bine?
8 comentarii
ori esti prost din nastere, ori suferi ca nu esti bagat in seama de nimeni si postezi o groaza de subiecte idioate si fara rost?genul de persoane ca tine nu au ce cauta intr-o astfel de societate, da-ti foc!!!
Da se pare ca nu ai primit niciun raspuns ok...doar insulte. E normal sa fie asa, nu ai de ce sa-ti faci griji. Fii fericit ca isi doreste
@raluca855- de ce e normal sa primesc insulte??? eu doar o intrebare am pus...mai tabu ce-i drept ???
@corn3l
Nu mai, :))))), raluca855 isi dadea cu parerea ca e normal ca prietena ta sa fie mai "dornica" inainte de menstruatie...
Nu mai, :))))), raluca855 isi dadea cu parerea ca e normal ca prietena ta sa fie mai "dornica" inainte de menstruatie...
@the eye- you're perfectly right. acum am citit mesajul mai bine!!! :D
@raluca- mersi mult! :D
@raluca- mersi mult! :D
e bine ca ti-ai dat seama ce am vrut sa zic. cu ajutorul lui the_eye ce-i drept, dar e bine si asa. numai bine
Da...nu este normal deloc :P sa vi sa ne faci in ciuda :))! Bucura'te si nu mai pune intrebari :P! Norocul tau :)! si al ei
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Really scared...am nevoie de raspuns urgent
- 50Exista pastile care sa taie pofta de sex ?
- 5Am nevoie de un sfat... sex in penultima zi de ciclu
- 3faptul ca ajung la orgasm imi afecteza menstruatia?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 1Orgasm, dar numai clitoridian
- 4Nu am avut orgasm niciodata
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 14Se intampla doar in mintea mea?
- 28Sexul intr-o relatie
- 1E posibil sa raman insarcinata?
- 0orgasm
- 0Exista vre'un risc?
- 3Nu simt placere. Singurul orgasm e cel clitodirian
- 1Libidou scazut
- 2Anticonceptionale
- 2sarcina in prima zi de menstruatie?
- 1Excitare. După primul contact sexual, mi-am pierdut pur și simplu atracția si cheful fata de el.
- 1Sex neprotejat la menstruatie
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Orgasmul sexul in timpul menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: