o intrebare mai delicata...si putin mai ciudata!

am si eu o intrebare mai delicata si o situatie la fel: prietena mea are chef nebun de sex are menstruatie, si cand mai are aprox 2-3 zile pana sa ii vina. chef nebun nebun...e vreo anomalie? e ceva anormal?? eu ma bucur ca e foarte fericita dupa, ca zice ca are niste senzatii si niste orgasme foarte puternice...mai puternice decat de obicei...!!! e de bine?
8 comentarii

ori esti prost din nastere, ori suferi ca nu esti bagat in seama de nimeni si postezi o groaza de subiecte idioate si fara rost?genul de persoane ca tine nu au ce cauta intr-o astfel de societate, da-ti foc!!!

Da se pare ca nu ai primit niciun raspuns ok...doar insulte. E normal sa fie asa, nu ai de ce sa-ti faci griji. Fii fericit ca isi doreste

@raluca855- de ce e normal sa primesc insulte??? eu doar o intrebare am pus...mai tabu ce-i drept ???

@corn3l
Nu mai, :))))), raluca855 isi dadea cu parerea ca e normal ca prietena ta sa fie mai "dornica" inainte de menstruatie...
Nu mai, :))))), raluca855 isi dadea cu parerea ca e normal ca prietena ta sa fie mai "dornica" inainte de menstruatie...

@the eye- you're perfectly right. acum am citit mesajul mai bine!!! :D
@raluca- mersi mult! :D
@raluca- mersi mult! :D

e bine ca ti-ai dat seama ce am vrut sa zic. cu ajutorul lui the_eye ce-i drept, dar e bine si asa. numai bine

Da...nu este normal deloc :P sa vi sa ne faci in ciuda :))! Bucura'te si nu mai pune intrebari :P! Norocul tau :)! si al ei

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 5sex in timpul menstruatiei.. sunt insarcinata?
- 37cum il fac pe prietenul meu sa aiba dorinte sexuale
- 12lipsa orgasm
- 16se poate sa ramana insarcinata?
- 47Am nevoie sa fac dragoste, dar nu am cu cine
- 3probl cu orgasmul vaginal
- 3nu mai am chef de sex
- 5Orgasme onirice - ati avut experiente de acest genere?
- 8Lucrez la un project despre masturbare
- 6Despre orgasm: cum este, cand stiu ca apare?
- 11nu am pofta de sex...nu stiu ce sa mai fac sa schimb asta
- 3libido (apetit sexual) exagerat de crescut
- 6Mancarimi si scurgeri pe canalul uretral
- 2ejaculare in prima zi dupa menstruatie
- 5leponexul lipsa apetit sexual
- 2cand fac sex mă termin foarte repede
- 0Exista vre'un risc?
- 7Este normal ca barbat sa aibe orgasm in fundulet???
- 3Sex neprotejat în timpul menstruației
Mai multe informații despre: Apetitul sexual Orgasmul sexul in timpul menstruatiei
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: