Sex la menstruatie
Bunaaa, am ciclul regulat cam la o luna jumatate (am chist pe un ovar), dureaza cam 4-5 zile si inca 2-3 zile de scurgeri si am facut sex cu prietenul meu in prima zi de ciclu si a terminat in mine. El isi face analize la fiecare 6 luni si fertilitatea lui este scazuta, si la mine la fel. Suntem de 4 ani impreuna si mereu am facut-o fara prezervativ, nu iau anticonceptionale, nu iau pilule, nu am facut niciun avort. Care sunt sansele sa fi ramas gravida?; luand in considerare cele mentionate anterior.
Help?
Help?
3 comentarii
Daca dupa 4 ani in care ati facut sex neprotejat nu ati ramas insarcinata, sunt slabe sanse sa se intample acum.
Pe de alta parte corpul uman are destule "surprize" de oferit...dupa cum stiti este de ajuns doar un "pestisor" sa ajunga unde trebuie...
Pe de alta parte corpul uman are destule "surprize" de oferit...dupa cum stiti este de ajuns doar un "pestisor" sa ajunga unde trebuie...
Nu sunt experta in asta asa ca priveste sfatul cu o doza de scpeticism. Totusi, daca tinem cont de faptul ca spermatozoizii pot trai pana la 5-7 zile in tubul falopian al femeii si raportam asta la faptul ca ai facut sex in prima zi a ciclului, as spune ca sansele sunt minime.
Imi place cat de organizata esti cu informatiile. Foarte eficienta! Sper ca ti-au fost de ajutor raspunsurile si iti tinem pumnii!
Imi place cat de organizata esti cu informatiile. Foarte eficienta! Sper ca ti-au fost de ajutor raspunsurile si iti tinem pumnii!
Multumeeesc super mult. Era de mentionat si faptul ca a mai "scapat" in mine putin de 2-3 in cei 3 ani de cand facem sex, si nu s-a intamplat niciodata nimic, dar fiind tarziu am uitat sa scriu si asta. Sanse minime deci. Multumesc inca odata.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3sexul in timpul menstruatiei = sarcina?
- 2spre sfarsitul menstruatiei am avut 3-4 zile la rand, contact sexual neprotejat
- 5in ultima zi de menstruatie si am facut sex..
- 6contact sexual imediat dupa ciclu
- 3ce sanse sunt... daca faci sex la sfarsitul sangerarii (al ciclului)?
- 3am facut sex neprotejat in ultima zi de menstruatie.sunt sanse sa raman insarcinata?
- 4contact sexual neprotejat in ultima zi de menstruatie
- 9Sexul in timpul menstruatiei
- 6Nelamurire simptome.. sex in timpul menstruatiei, dureri de sani si rau in fiecare zi
- 5sarcina la menstruatie?
- 12Sansele sarcinii in timpul menstruatiei?
- 5sex neprotejat imediat dupa menstruatie = sarcina?
- 3sex in ultima zi de menstruatie...
- 0Penisul in contact cu sangele partenerei - parteneri sanatosi, efecte
- 8va rog sa imi dati un raspuns exact - sunt sanse sa raman ?
- 3Sexul în prima, penultima și ultima zi de menstruatie
- 2Sex in timpul menstruației
- 1Despre sex la menstruatie
- 0Sex la menstruatie. Va rog sa raspundeti.
- 1Sex neprotejat la menstruatie
Mai multe informații despre: sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: