Really scared...am nevoie de raspuns urgent
Buna ziua! Am o problema: eu si prietena mea am inceput viata sexuala acum 7 luni de zile si nu am avut nici o problema de atunci. Acum o luna(20-21 august), cand ea era in a doua zi de menstruatie si sangerarea era destul de abundenta, am facut sex neprotejat si nu am retras penisul inainte de ejaculare...am ejaculat in vaginul ei. Acum menstruatia intarzie sa apara...deja a trecut o saptamana si sunt foarte speriat. Mai ales pt ca ei nu i-a intarziat niciodata mai mult de 2-3 zile. Intrebare: care este riscul actului sexual in timpul menstruatiei? Daca am ejaculat in vaginul ei e posibil sa ramana insarcinata? Astept un raspuns urgent! Va multumesc anticipat
3 comentarii
chiar poti ramane insarcinata in timpul menstruatieidak ejaculeaza in tine chiar este o dilema ast raspuns
teoretic, nu poti ramane in timpul menstruatiei. Trebuie sa fie perioada fertila pentru a prinde sarcina. Dintr-un ciclu normal de 28-30 de zile, perioada 'fierbinte' incepe in ziua 9-10 a ciclului si se termina peste 7-10 zile, cu aproximatie, depinde de fiecare, in functie de ciclul menstrual. De regula, incepe la cateva zile dupa menstra.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2spre sfarsitul menstruatiei am avut 3-4 zile la rand, contact sexual neprotejat
- 4intarziere a menstruatiei, 3 teste de sarcina negative
- 4sunt insarcinata?
- 4Întâezierea menstruaţiei-sarcină?
- 0Daca iei anticonceptionale, ce motive pot exista pentru intarzierea menstruatiei?
- 6Mi-a intarziat menstruatia si nu mi s-a mai intamplat niciodata.
- 2De ce nu imi vine menstruatia la timp, de ce imi lipseste?
- 1menstruatie maronie
- 0intarziere ciclu
- 1Intarziere ciclu. Sunt minora. Cred ca e vorba de sarcina.
- 7Menstruatie intarziata!!!
- 3Este posibil sa fiu însărcinată?
- 2O parere va rog ! Menstruatie intarziata, Simptome sarcina
- 2Ajutor! Intarziere? Sarcina ? Sau boala?
- 6Menstruatie intarziata, test negativ.
- 2Sarcina? Am nevoie de sfatul unui medic. Urgent!!
- 0Menstruatiei
- 2Am nevoie de ajutor - mi-a întârziat ciclul 3 zile
- 0Menstruatie intarziata
- 0Menstruație întârziată
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei sexul in timpul menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: