sangerare de nidatie sau menstruatie?

17-02-2011
romulank
Nu este medic/terapeut
romulank
Buna ziua tuturor! Este prima oara cand scriu, desi citesc destul de des conversatiile voastre.Sa incep cu inceputul... anul trecut in luna iunie am fost insarcinata, dar am pierdut-o deoarece se oprise din evolutie. Anul acesta, din ianuarie am realizat ca sunt din nou pregatita sa incerc, si am inceput sa iau acid folic. Pe data de 19 ianuarie am avut menstra si pe data de 29 am avut primul contact sexual neprotejat.Mentionea nu am ciclu mestrual reglat, uneori e la 30 de zile, alteori la 29, 32...asa a fost mereu, Temperatura bazala a fost in perioada 28ian - 4 febr de 37- 37, 5.Pe data de 4 fevruarie am avut o sangerare abundenta, de culoare rozie, dar care a tinut 4 zile. Intrebarea mea...se poate sa fie sarcina?...Calculand de la data de 29...cand a avut loc primul contact sexual neprotejat, as avea 3 sapt, iar din prima zi a menstruatiei as avea 4 sapt.Alte simptome nu am, in afara de leucoree mai abundenta.
La test nu iese nimic, dar nici in sarcina cealalta nu mi-a iesit nimic decat prin sapt a 5-a.
Ce as putea sa mai fac...in afara sa astept
3 comentarii
0
18-02-2011, ora 21:27
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Eu nu cred ca esti insarcinata.mai repeta o data testul de sarcina...Din ce cauza s-a oprit sarcina din evolutie si la ce varsta ?
0
18-02-2011, ora 22:16
romulank
Nu este medic/terapeut
romulank
mulrumesc mult pentru promptitudine.sarcina care s-a oprit din evolutie a fost anul trecut, acum am 26ani.Lucrez intr-un coafor si mi s-a spus ca este mediul toxic si mai ales pentru ca am uterul retrovers, iar retroversiunea este destul de mare. Dar daca nu sunt insarcinata, de la ce s-ar datora sangerarea pe care am avut-o la 11 zile de la menstruatie?!
0
20-02-2011, ora 18:48
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sa repeti testul de sarcina..eu am vazut multe sarcini pe uter retrovers, care au fost duse la termen fara probleme, iar la coafor, sa fim seriosi, nu e un mediu chiar atat de toxic, iar cand aplici o vopsea, poti purta o masca...sunt de cumparat la farmacie...ar trebui sa cauti un ginecolog bun si sa faci cateva investigatii, eu cred ca mai sunt si alte probleme care au dus la pierderea spontana a sarcinii si la menstrele neregulate..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Dismenoreea - durerea în timpul scurgerilor menstruale
  • Întârzierea ciclului menstrual
  • Ce este ciclul menstrual normal?
  • Fiziologia aparatului genital feminin - ciclul reproductiv
  • Calmează durerile menstruale acasă
  • Menstruația peste sarcină
  • Manifestările comportamentale „dictate” de ciclul menstrual
  • E normal să sângereze gingia?
  • Sângerarea gingiei - cauze și tratament
  •