Dintii Sangeranzi
Aseara cand am muscat dintr-un mar dintii din fata au inceput sa-mi sangereze, defapt ne e ceva nou, insa acum dadea in Hemoragie, nu mai se oprea, intr-un sfarsit sa oprit din sangerat.Ce poate fi?
2 comentarii
cel mai probabil...muuuult tartru
Cum a spus si colegul meu, poate fi tartru care irita gingia (de fapt gingia a sangerat si nu dintii). Insa lucrurile nu sunt asa simple. Daca spuneti ca nu este ceva nou si ca hemoragia era insemnata, inseamna ca tartrul este de mult acolo si s-a ajuns in cel mai fericit caz la o gingivita sau poate chiar o parodontita marginala superficiala (adica inceputurile parodontozei). Asta inseamna ca trebuie mers de urgenta la medic pentru un detartraj si o curatare temeinica dupa care, la recomandarea medicului, veti incepe o cura de antibiotice (Tetraciclina si Metronidazol) asociata cu Vitamina C. A!.si veti lua o pauza de la muscat din mere. Merele sunt foarte recomandate in afectiuni gingivale dar nu se musca din ele. Mai puteti (dupa detartraj si asociat cu antibioticele) sa faceti clatiri cu ceai concentrat din: salvie, cimbru, musetel si galbenele. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4gingii singerande
- 3imi sangereaza dintii
- 37Dupa extractia dentara, sangerarea nu s-a oprit
- 2singerarea gingiilor in permanenta
- 6Imi sangereaza gingia de cand ma stiu
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 6Extractie dentara
- 3sangerare de nidatie sau menstruatie?
- 5Scuipat cu sange !
- 4sangerari gingivale
- 2Sangerari Gingivale
- 1Probleme cu dintii
- 2sangerare gingii
- 4Sânge Dimineaţa si cateodata in cursul zilei
- 1Parodontoza sau...? Sfaturi
- 1Gingi umflate și imflamate.
- 2Care e cea mai buna și recomandata pasta de dinți?
- 1Parodontita cronica profunda
Mai multe informații despre: Sangerarea gingivala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: