Sangerari gingivale dupa detartraj
Buna ziua. In urma unui detartraj imi sangereaza gingiile si au trecut aproape 3 luni. Nu am facut de multe ori detartraj pentru ca nu a fost nevoie insa acum lasandu-ma de fumat am considerat sa fac, dar am ramas cu o sensibilitate la gingii. Nu sunt umflate, nu sunt rosii insa imi sangereaza. Sangerarea gingivala nu este la fiecare spalare, dar destul de des. Pana acum nu am avut aceasta problema decat f rar. Am schimbat periuta si am luat una soft, pana acum avand electrica. Intr-adevar la cea electrica imi sangereaza la fiecare spalare. Am tot schimbat pasta de dinti si am folosit si salvie cu propolis local. Tartru nu am insa sangerarea exista. Acum folosesc paradontax pasta si apa de gura. Ata dentara folosesc rar pt ca nu o suport. ce as putea sa fac? Multumesc
1 comentarii
Un control amanuntit va poate da mai multe detalii. Poate fi nevoie de corectarea tehnicii de periaj, asta decide medicul dumeavoastra. Este important sa va obisnuiti sa folositi ata dentara zilnic, o sa intre in reflex dupa ce o folositi cateva zile la rand. Este bine sa faceti si niste analize de sange ( stabiliti cu medicul dumeavoastra care anume ) pentru a verifica starea generala de sanatate. Numai bine!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 37Dupa extractia dentara, sangerarea nu s-a oprit
- 3sangerare gingivala? cauze? tratament?
- 15Gingii rosii, umflate si mai si singereaza
- 6O problema fara leac? Imi sangereaza gingiile si sunt umflate
- 6Afectiuni ale gingiilor
- 9parodontoza? in cat timp evolueaza?
- 3sangerare de nidatie sau menstruatie?
- 4sangerari gingivale
- 4sangerari dentale
- 6sangerare bucala doar dimineata
- 1Durere, nerv scos, sangerare
- 5sangerare in timpul actului sexual
- 3Intrebare radiologie dentara - gingie care imi sangereaza de ceva timp
- 2Gingie taiata cu laser
- 1Gingi umflate și imflamate.
- 2Sângerari gingivale
- 2Care e cea mai buna și recomandata pasta de dinți?
- 6Sangerare dinti
- 4Dureri puternice, articulare, musculare, oboseala accentuata, splenomegalie, limfadenopatie
Mai multe informații despre: Sangerarea gingivala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: