sangerari gingivale

17-07-2012
ilin-ka
Nu este medic/terapeut
ilin-ka
Buna! De la o vreme imi sangereaza gingiile atunci cand ma spal pe dinti. Am inteles ca ar putea fi un prim semn al paradontozei. Inca nu am mers la medic si as dori sa aflu daca exista un remediu in afara de pastele de dinti de pe piata. Multumesc
4 comentarii
0
18-07-2012, ora 00:17
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Trebuie sa puneti aceasta intrebare pe topicul rezervat afectiunilor stomatologice, si nu in cel dedicat afectiunilor ortopedice.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
18-07-2012, ora 12:16
ilin-ka
Nu este medic/terapeut
ilin-ka
Buna ziua,
Va multumesc pentru ca mi-ati atras atentia asupra acestui lucru. Voi posta problema acolo unde mi-ati sugerat.

O zi buna!
0
18-07-2012, ora 14:08
otilia107
Nu este medic/terapeut
otilia107
Trebuie sa faci detarteraj. Asta va rezolva definitiv problema sangerarilor gingivale. Pastele de dinti care promit oprirea sangerarii nu functioneaza daca ai tartru.
Din secunda in care sedinta de detartraj s-a incheiat, tot din acel moment si sangerarile gingivale sunt de domeniul trecutului. Trb sa faci detartraj o data la 6 luni, este extrem de important pentru sanatatea gingiilor si dintilor.
0
19-07-2012, ora 16:12
ilin-ka
Nu este medic/terapeut
ilin-ka
Multumesc pentru sugestie. Am adaugat intrebarea la sectiunea de stomatologie, o puteti gasi pe link http://forum.romedic.ro/prod/gingii_care_sangereaza_070007.html. m-am ferit de detartraj pentru ca am inteles din alte surse ca dintii vor deveni sensibili. Cineva mi-a raspuns si mi-a zis ca ar exista un medicament cu soia si avocado care ar ajuta in aceasta problema, piascledine. am sa intreb medicul stomatolog care varianta m-ar ajuta mai mult. Daca stiti mai multe despre acest remedii sau despre alte remedii naturale, v-as fi recunoscatoare".
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: