Sangerare la actul sexual
De curand am avut primul contact sexual. Am simtit o durere, suportabila, dar am sangerat foarte putin. Peste 3 zile am avut al 2lea contact, unde am avut o sangerare mai abundenta. La cateva zile am avut iar contact sexual, si tot asa am sangerat. La fiecare penetrare simt o durere, dar se diminueaza la fiecare contact. Vaginul meu este relativ stramt, sa fi fost lubrifiere insuficienta sau ar trebui sa ma ingrijorez ?
3 comentarii
Pai e posibil sa fi avut himenul elastic si sa se rupa doar putin cate putin la fiecare contact. Incearca sa-ti dai seama de unde provin durerea si sangerarea. Daca sunt de la himen atunci acestea trebuie sa fie la intrarea in vagin, daca le simti mai in interior atunci s-ar putea sa fie un pic mai complicat si ar trebui mers la ginecolog. E normal sa fie vaginul stramt pt ca ai fost virgina dar de asemenea e normal sa te lubrifiezi si sa fii excitata inainte pt ca doar asa vaginul poate ia forma sa elastica si poate "coopera". Daca nu e asa, atunci apar dureri mari si pot aparea si complicatii mai grave.
Incearca sa lasi o perioada mai mare intre aceste prime contacte sexuale. Dezvirginarea presupune o mica rana care, la repetarea actului sexual nu va mai apuca sa se vindece/inchida si sangerarea reapare. Lubrifierea corespunzatoare este importanta, iar aceasta lubrifiere este strans legata de existenta unui preludiu satisfacator. Daca problema persista este necesar sa mergeti la medic.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Vreau sa facem dragoste dar imi e foate frica si ma opresc
- 3am o maaaaareeee problema. plz help
- 4Cum sunt primele contacte sexuale?
- 10despre virginitate
- 7Menstruatie? Ce sa fie?
- 2Anxietate performanța sexuală ????
- 2Posibila sarcina? Virginitate
- 9Primul act sexual
- 5Control ginecologic
- 0sangerari dupa primul contact sexual
- 2Daca e virgina poate avea BTS?
- 1Am dezvirginat-o sau nu?
- 5Risca sa fie insarcinata ?
- 2Solicit raspunsul unui medic.
- 2Mi-am inceput viata sexuala.
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 2Primul contact sexual
- 3Buna! Cât de eficiente sunt contraceptive ovule administrare intravaginala?
Mai multe informații despre: sexul pentru prima data
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: