Întrebări legate de intretinerea relațiilor sexuale.
Buna. Am mai multe nedumeriri :
1.Eu și prietenul meu avem un preludiu destul de "bun" (cu săruturi, mângâieri, jocuri, cuvinte delicate sau murdare...etc) ma excitanta mai ales când ma atinge "acolo". Ma bucur de moment și ma simt bine.pana cand :
pentru a atinge orgasmul clirotidian simt nevoia sa stau încordată. Lucru care îl fac pentru a obține placere.Dar asta duce bineînțeles la durere în timpul penetrarii (pentru ca nu mai sunt la fel de relaxata). Ce sa fac ? cum pot sa rămân relaxata ?
2.E normal ca în momentul în care se oprește din a stimula "zona", inainte de orgasm, sa nu mai fiu excitanta mai deloc (nu ma lasă să "fierb" sau sa aștept mai mult, pur și simplu nimic).??
3.Se poate ca prezervativele sa cauzeze disconfort chiar dacă folosim lubrifiant? Zona "aia de la intrare" mereu este iritata în timpul actului sexual. Poate fi din cauza faptului ca mi-am început viata sexuala de 4 luni ?
Mulțumesc anticipat !!!
1.Eu și prietenul meu avem un preludiu destul de "bun" (cu săruturi, mângâieri, jocuri, cuvinte delicate sau murdare...etc) ma excitanta mai ales când ma atinge "acolo". Ma bucur de moment și ma simt bine.pana cand :
pentru a atinge orgasmul clirotidian simt nevoia sa stau încordată. Lucru care îl fac pentru a obține placere.Dar asta duce bineînțeles la durere în timpul penetrarii (pentru ca nu mai sunt la fel de relaxata). Ce sa fac ? cum pot sa rămân relaxata ?
2.E normal ca în momentul în care se oprește din a stimula "zona", inainte de orgasm, sa nu mai fiu excitanta mai deloc (nu ma lasă să "fierb" sau sa aștept mai mult, pur și simplu nimic).??
3.Se poate ca prezervativele sa cauzeze disconfort chiar dacă folosim lubrifiant? Zona "aia de la intrare" mereu este iritata în timpul actului sexual. Poate fi din cauza faptului ca mi-am început viata sexuala de 4 luni ?
Mulțumesc anticipat !!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6cum pot sa o satisfac la maxim pe iubita mea?
- 2Orgasm clitoridian
- 5Nu am orgasm.. am 18 ani
- 3vreo sansa sa-i provoc unei fete orgasm doar cu 15 sau 17 cm?
- 6De ce nu am orgasm?!
- 3nu am avut niciodata orgasm... spuneti-mi va rog ce trebuie sa fac, exista vreun tratament?
- 0orgasm fara ejaculare:-s ?
- 4Dupa dezvirginare
- 10orgasm rapid in 10 secunde
- 1de ce nu pot sa merg mai departe dupa primul orgasm
- 4As dori raspuns va rog:) mai sunt sau nu virgina?
- 15nu am avut orgasm
- 2Deflorare incompleta
- 1Sangerari urinare dupa primul act sexual
- 2Sarcina?
- 10Inceperea vietii sexuale.
- 1Problema in timpul actului sexual
- 2Primul contact sexual
- 1Orgasm în somn
- 2Prima experiența sexuală
Mai multe informații despre: Orgasmul sexul pentru prima data
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: