Întrebări legate de intretinerea relațiilor sexuale.
Buna. Am mai multe nedumeriri :
1.Eu și prietenul meu avem un preludiu destul de "bun" (cu săruturi, mângâieri, jocuri, cuvinte delicate sau murdare...etc) ma excitanta mai ales când ma atinge "acolo". Ma bucur de moment și ma simt bine.pana cand :
pentru a atinge orgasmul clirotidian simt nevoia sa stau încordată. Lucru care îl fac pentru a obține placere.Dar asta duce bineînțeles la durere în timpul penetrarii (pentru ca nu mai sunt la fel de relaxata). Ce sa fac ? cum pot sa rămân relaxata ?
2.E normal ca în momentul în care se oprește din a stimula "zona", inainte de orgasm, sa nu mai fiu excitanta mai deloc (nu ma lasă să "fierb" sau sa aștept mai mult, pur și simplu nimic).??
3.Se poate ca prezervativele sa cauzeze disconfort chiar dacă folosim lubrifiant? Zona "aia de la intrare" mereu este iritata în timpul actului sexual. Poate fi din cauza faptului ca mi-am început viata sexuala de 4 luni ?
Mulțumesc anticipat !!!
1.Eu și prietenul meu avem un preludiu destul de "bun" (cu săruturi, mângâieri, jocuri, cuvinte delicate sau murdare...etc) ma excitanta mai ales când ma atinge "acolo". Ma bucur de moment și ma simt bine.pana cand :
pentru a atinge orgasmul clirotidian simt nevoia sa stau încordată. Lucru care îl fac pentru a obține placere.Dar asta duce bineînțeles la durere în timpul penetrarii (pentru ca nu mai sunt la fel de relaxata). Ce sa fac ? cum pot sa rămân relaxata ?
2.E normal ca în momentul în care se oprește din a stimula "zona", inainte de orgasm, sa nu mai fiu excitanta mai deloc (nu ma lasă să "fierb" sau sa aștept mai mult, pur și simplu nimic).??
3.Se poate ca prezervativele sa cauzeze disconfort chiar dacă folosim lubrifiant? Zona "aia de la intrare" mereu este iritata în timpul actului sexual. Poate fi din cauza faptului ca mi-am început viata sexuala de 4 luni ?
Mulțumesc anticipat !!!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8prietenul meu are penisul prea mic
- 3cand incerc sa imi decalotez penisul in erectie nu pot
- 4Senzatia de -nevoie de toaleta- in apropierea orgasmului
- 5orgasmul spontan
- 10ejacularea feminina
- 3Prima relatie
- 4mai sunt virgina sau nu?
- 10orgasm rapid in 10 secunde
- 6Despre orgasm: cum este, cand stiu ca apare?
- 4primul contact sexual si sangerare de trei zile
- 0Primul contact sexual si teama unei sarcini nedorite
- 2Nu simt placere în timpul actului sexual.
- 3Sex oral fara prezervativ
- 4erectie slaba si prezervativ cazut
- 2Ajutați-mă!! Simptome specifice după primul contact sexual?
- 1Primul act sexual
- 10Frica de sex
- 4Ajutați-mă! Am făcut sex neprotejat, mi-a fost rău după
- 1Orgasm în somn
Mai multe informații despre: Orgasmul sexul pentru prima data
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: