cum pot sa ii spun persoanei iubite ca am hiv fara sa il pierd? ajutor!
l-am inselat din pacate. nu o sa ma credeti il iubesc cu adevarat.cred ca m-am contaminat cu hiv, si e posibil sa aiba si el.cum sa iı dau vestea cea proasta?:( il iubesc din tot sufletul si mi-e teama sa nu plece, nu mai pot continua fara el dupa multi ani impreuna.va rog ajutati-ma cu un sfat. de judecat ma judec singura constiinta imi e patata si sufletul.astept ziua testului si daca iese pozitiv cum sa iı spun? cum sa procedez?
5 comentarii
De ce esti sigura ca esti seropozitiva?
Daca banuiai e mare bai ca ai facut-o neprotejat. Risti nu numai sa-l pierzi, risti mult mai multe, dar nu iti raspund ca sa-ti fac morala...
Spune-i acum ca ai facut un test si sa mearga cu tine, varianta mai cinstita nu stiu.
Sper sa fie numai o obsesie, am mai intalnit aici cateva cazuri care erau sigure de rezultatul pozitiv si pana la urma a fost negativ.
Dar, macar in al 100-lea ceas protejeaza-ti partenerul daca faci sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sanatate!
Daca banuiai e mare bai ca ai facut-o neprotejat. Risti nu numai sa-l pierzi, risti mult mai multe, dar nu iti raspund ca sa-ti fac morala...
Spune-i acum ca ai facut un test si sa mearga cu tine, varianta mai cinstita nu stiu.
Sper sa fie numai o obsesie, am mai intalnit aici cateva cazuri care erau sigure de rezultatul pozitiv si pana la urma a fost negativ.
Dar, macar in al 100-lea ceas protejeaza-ti partenerul daca faci sex!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sanatate!
dar nu am banuit la inceput ca as fi contaminata si nici nu am avut o relatie sexuala cu prietenul meu, e posibil sa se fi molipsit folosit trusa mea de pedichiura, plus sapun... masaj la picior unde aveam o mica rana.si am avut sex protejat cu persoana necunoscuta, numai cred ca s-a gaurit prezervativul..as vrea sa fie o obsesie, insa cred ca nu e:(
Mari sanse sa fie obsesie.
Chiar sa dai semn cand ai rezultatul.
Numai Bine!
Chiar sa dai semn cand ai rezultatul.
Numai Bine!
sunt disperata, va rog oameni buni spuneti fiecare cate o parere ce sa fac daca iese la test ca nu sunt bine.repet ca nu am avut contact sexual cu prietenul meu dupa.el nu pare bine, nici eu. ce sa fac?repet ca imi iubesc prietenul foarte mult.
Vezi ca ti-am raspuns la mesaj...stai linistita si gandeste pozitiv, da-i posibilitate corpului tau sa se apere contra infectiilor pe care le ai acum...Contaminarea cu virusul HIV nu se face atat de usor, te culci odata cu un necunoscut si gata, esti seropozitiva.ia tratamentul pe care ti l-am spus si nu te mai panica, daca nu te controlezi s-ar putea ca pana in septembrie, cand vei avea un rezultat cert la test sa strici relatia cu prietenul tau vechi si o sa-ti para rau ca nu ai gandit mai matur.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sifilis ori hiv
- 2Virusul HIV
- 5intrebare despre testare HIV
- 14va rog ajutor - HIV?
- 8In urma cu 3 ani am avut contact sexual neprotejat = HIV?
- 3Posibila infectare Hiv / Sida?
- 2Infectare cu HIV
- 8posibil infectie hiv
- 3Credeti ca pot avea virusul HIV daca...
- 5hiv
- 1Este posibil sa fi contactat hiv sau hcv ?
- 3Posibila infectie hiv ?
- 4In acest caz se poate transmite HIV sau hep b si c?
- 19Am hiv? Sunt disperat!!!!
- 0Nedumerire relatii intime inre persoane seropozitive
- 0Ajutor va rog! contact sexual neprotejat cu partenerul meu, el fiind Hiv nedetectabil
- 1Pareri de la persoane care au urmat tratamentul pentru HIV
- 1HIV si caini/pisici
- 3Sunt speriata- HIV
Mai multe informații despre: HIV infectia cu HIV
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: