Dureri in gat dupa sex oral
Buna Ziua,
Eu si cu iubitul meu suntem impreuna de aproape 2 ani, amandoi am fost virgini la primul contact sexual, lucrul care ma inspaimanta este ca acum 2 zile iubitul meu ma rugat sa ii fac sex oral, urmatoarea zi a inceput sa ma doara gatul putin, sunt speriata fiindca am citit pe net ca sunt anumite riscuri, iubitul meu este perfect sanatos si mentionez din nou a fost virgin si eu la fel, exista riscul sa fii facut vreo boala sau infectie ? Sau poate fii din simplul fapt ca e cald si consum bauturi reci ? Sper sa fie o coincidenta, fiindca chiar sunt speriata :(.
Eu si cu iubitul meu suntem impreuna de aproape 2 ani, amandoi am fost virgini la primul contact sexual, lucrul care ma inspaimanta este ca acum 2 zile iubitul meu ma rugat sa ii fac sex oral, urmatoarea zi a inceput sa ma doara gatul putin, sunt speriata fiindca am citit pe net ca sunt anumite riscuri, iubitul meu este perfect sanatos si mentionez din nou a fost virgin si eu la fel, exista riscul sa fii facut vreo boala sau infectie ? Sau poate fii din simplul fapt ca e cald si consum bauturi reci ? Sper sa fie o coincidenta, fiindca chiar sunt speriata :(.
12 comentarii
Probabil ai facut tangatita, domnisoara...Darwin cred ca se rasuceste in mormant...I don't want to live on this planet anymore...
De unde stiti ca iubitul este sanatos? A facut analizele de rigoare? Virginitatea nu protejeaza impotriva imbolnavirii, iar multe dintre asa numitele "boli cu transmitere sexuala" se transmit si in alte multe feluri decat...sexual.
Este probabil ca durerile in gat pot fi cauzate mai degraba de bauturile reci dar daca simptomele persista puteti face un exudat faringian pentru a verifica.
In orice caz va recomand educatie sexuala din surse verificate, autorizate, educatie care va va proteja de situatii neplacute sau riscante.
Este probabil ca durerile in gat pot fi cauzate mai degraba de bauturile reci dar daca simptomele persista puteti face un exudat faringian pentru a verifica.
In orice caz va recomand educatie sexuala din surse verificate, autorizate, educatie care va va proteja de situatii neplacute sau riscante.
E mai probabil o faringita. Este important sa intelegeti ca multe boli cu transmitere sexuala se pot transmite prin sexul oral. Virginitatea, daca nu este urmata de fidelitate sexuala in prezent, nu te protejeaza de aceste boli.
Suntem amandoi fideli, si isi face analizele regulat, doar am fost putin speriata.
Va multumesc frumos
Va multumesc frumos
Unele BTS-uri, cum ar fi infectia cu virusul HPV, sifilisul si herpesul, se iau si cu prezervativ, prin contact cutanat.Prezervativul nu acopera chiar toate zonele care intra in contact in timpul actului sexual, el ofera protectie doar impotriva infectiilor ce se transmit prin fluide, cum ar fi sangele, sperma, saliva, secretiile vaginale, etc.Iar in multe dintre cazuri, persoana infectata poate sa nu prezinte simptome, dar in schimb sa transmita virusul sau bacteria mai departe, iar aceasta sa declanseze simptome la respectiva persoana.Depinde foarte mult de sistemul imunitar al fiecarui individ.
http://www.romedic.ro/forum/boli-care-se-iau-prin-sex-oral-96557
Exudat faringian.
Posibil candida.
Prietenul dv poate fi virgin tehnic.
Practic poate a facut doar petting cu alte persoane inaintea dv.
Vedeti impreuna filmul Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube, 500.000 vizualizari.
Cuprinde si explicatii cu bolile pentru virgini.
Exudat faringian.
Posibil candida.
Prietenul dv poate fi virgin tehnic.
Practic poate a facut doar petting cu alte persoane inaintea dv.
Vedeti impreuna filmul Sexul in afara casatoriei are un pret pe Youtube, 500.000 vizualizari.
Cuprinde si explicatii cu bolile pentru virgini.
Bag mana-n foc ca nu a fost ea prima fata care i-a facut felatie.Iar sexul oral facut de diferite dudui dubioase e la fel de riscant ca si cel normal, minus riscul de sarcina.Odata ce cavitatea bucala e folosita pe post de organ sexual, e supusa acelorasi riscuri pt BTS ca si organul sexual.
Corect.
Atentie marita ca nu scrie pe fruntea lor ca au ceva si nici nu se verifica nimeni.
Atentie marita ca nu scrie pe fruntea lor ca au ceva si nici nu se verifica nimeni.
Cel mai probabil ai o infectie in gat si cel mai probabil nu de la sexul oral. O proba luata din gat la un laborator te va lamuri.
Ce ar fi daca nu ati mai face nici un fel de sex domnilor, ca sa nu cumva, doamne fereste, sa luati ceva de la iubite sau sotii si viceversa?
Scumpa mea, iubiti-va mult. Faceti tot ce va place dar atentie la sarcini nedorite. Invatati sa folositi cabinetele medicale. Planing familial pentru contraceptie. Medicul de familie pentru sfaturi si ginecologul pentru sanatatea aparatului genital. Nici unul dintre astia nu va parasc celor din gasca.
Ce ar fi daca nu ati mai face nici un fel de sex domnilor, ca sa nu cumva, doamne fereste, sa luati ceva de la iubite sau sotii si viceversa?
Scumpa mea, iubiti-va mult. Faceti tot ce va place dar atentie la sarcini nedorite. Invatati sa folositi cabinetele medicale. Planing familial pentru contraceptie. Medicul de familie pentru sfaturi si ginecologul pentru sanatatea aparatului genital. Nici unul dintre astia nu va parasc celor din gasca.
Ce gasca mare iti faci cand nu asculti de "popa" ! Si costisitoare...
Planingul inseamna si anticonceptionale, inele, sterilet care produc avorturi timpurii.
Lipsa de informare duce la indicatii care pot ucide prunci, Siux. Atentie marita ce tastezi ca aici ramane.
Planingul inseamna si anticonceptionale, inele, sterilet care produc avorturi timpurii.
Lipsa de informare duce la indicatii care pot ucide prunci, Siux. Atentie marita ce tastezi ca aici ramane.
buna ziua!
am si eu o intrebare !
eu cu prietenul meu practicam sexul oral
si acum a trecut 2 zile, el imi zice ca are mari usturari in git si parca iar fi mai greu sa inghita...
lam rugat sa mearga la medic, nu vrea ca ii este rusine
spunetimi un sfat va rog
multumesc...
am si eu o intrebare !
eu cu prietenul meu practicam sexul oral
si acum a trecut 2 zile, el imi zice ca are mari usturari in git si parca iar fi mai greu sa inghita...
lam rugat sa mearga la medic, nu vrea ca ii este rusine
spunetimi un sfat va rog
multumesc...
Rusine? Pentru o infectie in gat? Se teme ca o sa isi dea seama medicul de unde a luat-o?
Dar voi de ce banuiti ca a luat infectia din vaginul tau?
Si daca ar fi asa, tot nu e un semn ca practica sex oral. Ar putea fi mai degraba de la maini murdare sau de la 100 de surse.
Un exudat faringian si in 3 zile ai un raspuns.
Dar voi de ce banuiti ca a luat infectia din vaginul tau?
Si daca ar fi asa, tot nu e un semn ca practica sex oral. Ar putea fi mai degraba de la maini murdare sau de la 100 de surse.
Un exudat faringian si in 3 zile ai un raspuns.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4SIDA si sexul oral
- 8Intrebare in legatura cu sex oral
- 5Ciuperca... revenire :(
- 5Sex oral - ce boli se pot lua?
- 3sex oral-hiv
- 3Sexul oral
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 4gonoree din sex oral
- 1Sex oral cu o prostituata.
- 1penis iritat si sex oral
- 4sex oral... infectie?
- 0Care e sansa sa iei HIV prin sex oral neprotejat de la prostituate?
- 3Sex oral - el nu vrea
- 18Sunt motive de ingrijorare?
- 1Boli care se iau prin sex oral
- 32dupa ce incepem actul sexual, continuam cu sex oral, riscam sa ne infectam bucal?
- 4Intrebare Bts
Mai multe informații despre: Sexul oral BTS prin sex oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: