sex oral neprotejat
Am cateva nelamuriri:
Sunt barbat de 24 ani si aseara am intretinut raporturi sexuale normale protejate cu o persoana pe care o abia o intalnisem. Problema e alta...inainte aceasta persoana mi-a facut sex oral fara prezervativ, chiar daca pentru putin timp.
La ce riscuri m-am supus si ce trebuie sa fac acum?
Daca cumva am contactat o bts cand pot aparea primele simptome si cam cum ar arata?
Pana sa aflu daca sunt bolnav pot intretine raporturi sexuale protejate cu prietena mea fara teama de a o imbolnavi?
V-as fi foarte recunoscator pentru lamuriri.
Sunt barbat de 24 ani si aseara am intretinut raporturi sexuale normale protejate cu o persoana pe care o abia o intalnisem. Problema e alta...inainte aceasta persoana mi-a facut sex oral fara prezervativ, chiar daca pentru putin timp.
La ce riscuri m-am supus si ce trebuie sa fac acum?
Daca cumva am contactat o bts cand pot aparea primele simptome si cam cum ar arata?
Pana sa aflu daca sunt bolnav pot intretine raporturi sexuale protejate cu prietena mea fara teama de a o imbolnavi?
V-as fi foarte recunoscator pentru lamuriri.
8 comentarii
AAA. si ma ingrijoreaza foarte tare HIV, se poate sa fiu infectat daca persoana in cauza este si ea? La cat timp pot face un test ?
sfatul meu e sa nu faci nimic cu prietena ta pana nu te asiguri ca totul e ok si ca nu ai contactat vreo boala, dute la spital fa rapid niste teste si analize si asigurate ca totul e bine, dak totusi ai luat vreo boala gandestete ca riscul de a o imbolnavi pe prietena ta este foarte mare si nu cred ca vrei asta mai ales ca iti pui in pericol relatia
Desi n-am avut niciun fel de simptome, m-am speriat totusi si am facut un set de analize la o policlinica privata foarte buna, cu urmatoarele rezultate:
Ag HBs 0.00 negativ
Ac anti HCV negativ
HIV1/Hiv2 negativ
RPR negativ
THPA negativ
E de bine?
Ag HBs 0.00 negativ
Ac anti HCV negativ
HIV1/Hiv2 negativ
RPR negativ
THPA negativ
E de bine?
da e bine testele de sange au iesit bune dar pe viitor ai grija si protejeazate aventuri sunt la tot pasul si pericol odata cu ele dar viata ta e mai importanta si e numai una
Buna! Am si eu o problema. Astazi am iesit cu o fata la un suc. Si din vorba in vorba, mi-a facut Sex Oral. Prostia este ca eu n-o cunoasteam ( decat ce am vorbit un pic cu ea pe net ), si ca am fost neprotejat! Bineinteles, ea nu este curva (macar atat stiu)! Dar vreau sa fiu sigur, nu stiu cu ce fel de baieti a mai umblat! Ceea ce stiu este, ca ultimul contact oral la avut acum 2 luni! Cam ce simptome ar trb sa-mi apara in caz ca am luat ceva?? Si in caz ca nu apare nimic ciudat sunt ok, ca inainte?? Mai e o problema, ea in timp ce facea, se poate sa ma fi zgariat cu doi dinti, iar pe penis am 2 pete/zgarieturi de sange ( pe piele, nu pe cap ) ca si cum ar fi curs, dar sangele n-a dat pe afara!! A strans-o cu dintzii in gura ( scuzati limbajul ). Nu mam terminat in gura ei(aste e bine, din cate stiu). Si inca ceva, ea dupa ce mia facut chestia asta...mi-a spus ca avea si amigdalita.:| Ar trebui sa-mi fac analizele?? Si daca da, dupa cat timp?? Ajutati-ma, va rog frumos.am aruncat o privire pe net despre "Ce poti lua prin Sex Oral" Si sunt speriat de moarte. Promit ca nu mai fac asa ceva in viata mea. Pentru 10 minute de placere, acum sunt speriat de moarte. Mai bine stateam acasa, si ma uitam la filme, decat sa practic. Daca afla si prt. mea ma spanzura:((, pt. ca mi-am zis ca dac ea nu vrea sa-mi faca sex oral, sa vb cu alta fata in secret sa-mi faca. Eram curios, promit sa nu mai fac asa cv niciodata:(( Va rog frumos ajutati-ma!! Mi-e frica.
Buna ziua. În urma cu 4 luni am fost la o chinezoaica si am avut un contact sexual oral neprotejat si normal protejat. Menționez că înainte cu 3 h sau 4 h m am fost ras si m am tăiat putin pe testicol si nush dacă in acest timp rana sa cicatrizat. După o lună de la contact am fost si mi am facut un test hiv de frica sa nu am ceva si raspunsul a fost negativ. Am astept sa treaca cele 3 luni si l am repetat iar, același rezultat după 3 luni negativ. Mi am facut si un set de analize de sanatate si toate au iesit bine fără nici o problemă, am facut si vdrl negativ, hepatită b si c negativ sumar de urina totul ok. Momentan ma simt Nașpa, obosesc de repede, fără chef de nimic, mi au apărut coșuri pe corp, ma mânca pielea, diaree ff rar.
E posibil sa mi fii apărut anticorpii acuma ?
E posibil sa mi fii apărut anticorpii acuma ?
@John 55
Pai de ce ai facut sex oral? Ai simtit ceva din prostia asta ? Nu era mai bine ca inainte de a face aceste porcari, nu era mai bine sa te documentezi si sa vezi la ce riscuri te expui ? Acum este bine ca stai cu frica in tine ? te-ai invatat minte ? :))
Pai de ce ai facut sex oral? Ai simtit ceva din prostia asta ? Nu era mai bine ca inainte de a face aceste porcari, nu era mai bine sa te documentezi si sa vezi la ce riscuri te expui ? Acum este bine ca stai cu frica in tine ? te-ai invatat minte ? :))
M am luat după niște prosti și am fost cu ei la fete și mnah
Am făcut testul la 3 la 6 și la 8 luni și a fost negativ.
Asta a fost învățare de minte.
Nu mi mai trebuie sa ma duc
Am făcut testul la 3 la 6 și la 8 luni și a fost negativ.
Asta a fost învățare de minte.
Nu mi mai trebuie sa ma duc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10frigiditate, lipsa apetitului sexual
- 6insista sa ii fac sex oral... cum sa-i spun ca nu pot sa accept asa ceva?
- 8contaminare prin sex oral
- 7COCI... Un raspuns va rog
- 4Virgin si erectie slaba
- 5Ce boli se pot contamina prin practicarea sexului oral?
- 18sexul oral...ceva normal? Cum ar trebui privit?
- 10Sex oral protejat.
- 26Nu mai pot trai!
- 5Va implor ajutati-ma posibil HIV?
- 5cum o conving sa imi faca sex oral?
- 4Oare e ceva ce as fi putut lua de la acea prostituata?
- 6Erectie puternica la sex oral...
- 2sex oral, stafilococul auriu
- 9Sotia nu imi face sex oral
- 1sa fie HIV?
- 12Dureri in gat dupa sex oral
- 11Sexul oral
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: