de ce intarzie, oare. atat de mult?
bine, acum. am fost extrem de agitata si v-am bombardat cu tot felul de intrebari.dar acum un fapt s-a elucidat; nu sunt insarcinata.
caz; ma aflu la prima pauza de anticonceptionale diane 35, dar inrazierea de menstra e foartemare (dupa parerea mea), de 15 zile. au trecut 43 de zile de la ultima menstra. azi dimineata, la 15 zile de intarziere am facut al doilea test de sarcina (SURE CHECK) care a iesit si de asta data negativ. il mai facusem lunea trecuta si, desigur, tot negativ imi arata. am respecvtat strict instructiunile si mentionez ca testul se afla in termenul de valabilitate.
TOTUSI, nedumerirea mea este;
Care sunt motivele pt care poate intarzia atat de mult un ciclu? Raceala sau doar o dereglare foarte mare de la anticonceptionale? Am mai facut pauze de diane 35 cate 2 luni pe an si niciodata nu mi-a intarziat atat de mult!!???
UN RASPUNS, VA ROG!
caz; ma aflu la prima pauza de anticonceptionale diane 35, dar inrazierea de menstra e foartemare (dupa parerea mea), de 15 zile. au trecut 43 de zile de la ultima menstra. azi dimineata, la 15 zile de intarziere am facut al doilea test de sarcina (SURE CHECK) care a iesit si de asta data negativ. il mai facusem lunea trecuta si, desigur, tot negativ imi arata. am respecvtat strict instructiunile si mentionez ca testul se afla in termenul de valabilitate.
TOTUSI, nedumerirea mea este;
Care sunt motivele pt care poate intarzia atat de mult un ciclu? Raceala sau doar o dereglare foarte mare de la anticonceptionale? Am mai facut pauze de diane 35 cate 2 luni pe an si niciodata nu mi-a intarziat atat de mult!!???
UN RASPUNS, VA ROG!
1 comentarii
uneori, ciclul poate intarzia si o luna. Motivele sunt multe - hormonale, stres, o raceala mai puternica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dessorelle pt reglare
- 5Sarcina sau nu?
- 0intarziere menstruala
- 3Imi intarzie ciclul.
- 1intarziere ciclu 3 luni
- 0anticonceptionale sa intarzii menstruatia, insa eram insarcinata, ajutor...
- 5imi intarzie menstruatia de 4 zile si am inceput sa am senzatie de urinare mereu
- 0Probleme cu menstruatia!
- 210 zile intarziere(tratament etoricoxibum 90mg)si alte simptome ale sarcinii, 3 teste neg.
- 0Lipsa menstruației si test negativ
- 2Menstruatie intarziata! Nu stiu cauza
- 1Intarziere menstruatie
- 0Întârzierea menstruatiei
- 2Menstruația nu vine
- 0in luna ianuarie nu am mai avut menstruatie
- 1Întârzierea menstruatiei
- 4Ajutor! Credeți ca ar fi posibil sa fiu însărcinată?
- 2Menstruație întârziată
- 3Buna. Am o problemă - întârziere de 2 săptămâni și cred că sunt însărcinată
- 0Mentruatie întârziată, contact protejat
Mai multe informații despre: intarzierea menstruatiei
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: