ruptura mandibula
am fost la o dr stomatolog si mi-a scos doua colturi din partea de jos stanga si mi-a fost maxilarul de jos deplasat in fata am ajuns la cirurgie oro-maxilo faciala si mi l-a pus inapoi si m-a legat cu o fasa timp de 5 zile, si trebuie sa fiu atenta toata viata cum deschid gura.este posibil sa fie ruptura de mandibula sau altceva?
2 comentarii
probabil ati suferit o luxatie temporo-mandibulara, ce scrie pe biletul de iesire chirurgul maxillo-facial?
Buna ziua,
Deplasarea mandibulei in fata si iesirea ei din pozitia in care articuleaza normal nu reprezinta o afectiune de care sa va ingrijorati in mod special. Faptul ca s-a intamplat acest lucru, este cauzat de ligamentul/le care leaga mandibula de craniu.
Deplasarea mandibulei in fata si iesirea ei din pozitia in care articuleaza normal nu reprezinta o afectiune de care sa va ingrijorati in mod special. Faptul ca s-a intamplat acest lucru, este cauzat de ligamentul/le care leaga mandibula de craniu.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0subluxatia mandibulara?!!!
- 7e grav?
- 3Bubite bucale
- 7Dupa operatie sinuzita max.
- 4Doi dinti lipsa jos si mandibula deplasata
- 4Durere in partea dreapta
- 2durere articulatie maxilar, gat si ureche
- 5O umflatura sub mandibula partea stanga
- 8interventie chirurgicala mandibula
- 5umflatura in partea dreapta sub maxilar..tare la atingere insa nedureroasa
- 3Probleme cu deschiderea corecta a maxilarului
- 1Fractura a mandibulei - mobilitate dupa imobilizare
- 2Se umfla maxilarul de jos din stanga (obrazul) numai dimineata cand ma trezesc
- 23Dureri foarte mari de maxilar și ureche
- 0buba, chist pe mandibula
- 1Aștept un sfat de la un doctor stomatolog, va rog mult!!
- 1Cracmente maxilar partea dreaptă
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: