am o galma in fata urechii langa maxilar
iarna trecuta am avut o durere de ureche.ma tinut aproximativ 3 zile.la o saptamana am observat ca mia iesit o galma langa ureche.mie foarte frica pentru ca anul trecut mam operat de un adenofibrom la san.nu as mai vrea sa trec prin asa ceva.datimi un sfat.c credeti ca ar trebui sa fac.
3 comentarii
sa faceti un consult la stomatolog si unul la ORL.. sa cautati cauza
buna ziua va rog din suflet sa imi dati un sfat
de aproape un an de zile am in obraz o galmuta pe interior nu m-a durut mereu dar ma mai durea suportabil iar imi trecea nu m-a deranjat dar ma durea mai tot timpul dar am zis ca poate fi de la masea ca am avut o masea si era sparta si ma muscam de obraz pe dinauntru si cred ca s-a format acolo ceva am scos si acea masea intr-un final acum 8 luni de zile si de atunci ma tot durut dar nu am mers la medic pt ca nu se umfla nu era grav acum de o saptamana nu am mai putut sa deschid bn gura ma doare urehea si dantura s-a umflat putin am fost la orl iar cei de la orl m-au trimis la institul de stomatologie din bucuresti
am fost acolo am facut radoigrafie dentara la toata dantura si mi-a zis ca e parotida cronica congestiva mi-a prescris tratament si peste 2 saptamani sa merg inapoi. SUNT DISPERATA CA ZICEAU CEVA DE OPERATIE DESPRE CE E VB CAT E DE GRAV CA AM CAZUT PSIHIC NUMAI POT DACA E CANCER? VA ROG ASTEPT RASPUNS NU AM FACUT DECAT O RADIOGRAFIE ALTE ANALIZE NU AM FACUT
de aproape un an de zile am in obraz o galmuta pe interior nu m-a durut mereu dar ma mai durea suportabil iar imi trecea nu m-a deranjat dar ma durea mai tot timpul dar am zis ca poate fi de la masea ca am avut o masea si era sparta si ma muscam de obraz pe dinauntru si cred ca s-a format acolo ceva am scos si acea masea intr-un final acum 8 luni de zile si de atunci ma tot durut dar nu am mers la medic pt ca nu se umfla nu era grav acum de o saptamana nu am mai putut sa deschid bn gura ma doare urehea si dantura s-a umflat putin am fost la orl iar cei de la orl m-au trimis la institul de stomatologie din bucuresti
am fost acolo am facut radoigrafie dentara la toata dantura si mi-a zis ca e parotida cronica congestiva mi-a prescris tratament si peste 2 saptamani sa merg inapoi. SUNT DISPERATA CA ZICEAU CEVA DE OPERATIE DESPRE CE E VB CAT E DE GRAV CA AM CAZUT PSIHIC NUMAI POT DACA E CANCER? VA ROG ASTEPT RASPUNS NU AM FACUT DECAT O RADIOGRAFIE ALTE ANALIZE NU AM FACUT
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Problema la ureche, va rog nu evitati, sunt ingrijorat.
- 5maxilar sarit (are 70 ani).. ce se poate face?
- 5Problema cu maxilarul
- 4os crescut in spatele urechii
- 4Umflatura in spatele urchii drepte
- 4Umflatura lobul urechii
- 1Durere maxilar, gat, ureche
- 5Nodul in lobul urechii
- 4ptr dl.dr.flueraru
- 7curgeri urechi, umflate, infundate
- 2Umflatura ureche
- 4Dureri de cap, nas infundat, durere de maxilar, ochi si ureche
- 10ganglion dupa ureche la fetita de 2 ani si 7 luni
- 8falci umflate si ganglion umflat sub urechea stanga